Samsung neagă zvonurile despre fuzionarea gamelor Galaxy S și Note

1084
Șeful Samsung Mobile DJ Koh, a negat informațiile recente apărute în mass-media conform cărora compania sud-coreeană ar intenționa să comaseze gamele Galaxy S și Galaxy Note. În timpul unui eveniment de presă ce a avut loc zilele trecute în Coreea de Sud, în discuțiile avute cu jurnaliștii, directorul departamentului mobile de la Samsung a spus că nu sunt planificate astfel de schimbări „pentru viitorul imediat„. D-nul Koh a afirmat că Galaxy S10 și Samsung Galaxy Note 10 vor fi familii separate de produse ce vor fi lansate anul viitor. De asemenea, Dong-Jin Koh a declarat că Samsung va continua să revizuiască și să îmbunătățească gama Galaxy S, care va fi lansată în prima parte a anului 2019, în timp ce gama Galaxy Note va continua să vizeze lansările din a doua jumătate a anului 2019. Declarația șefului Samsung Mobile elimină în mod evident posibilitatea ca modelul Galaxy S10+ să aibă un stilou S Pen, posibilitate pe care o serie de informații mai vechi și mai noi, au sugerat-o privind viitorul smartphone aniversar. Cu aceeași ocazie, domnul DJ Koh a dezvăluit că Samsung Galaxy S10 nu va fi primul telefon Samsung cu capabilități de 5G, dar fără a intra în amănunte privind această chestiune. Modelele Galaxy S9 și S9+, lansate la mijlocul lunii martie sunt sub așteptările companiei Samsung privind vânzările. Galaxy Note 9 a fost lansat mai înainte de debutul tradițional al gamei Note, de sfârșitului lunii august, deoarece compania Samsung speră că noul phablet va ajuta la revitalizarea pieței cu acest impuls din segmentul premium.

3D sau tridimensional, desemnează o tehnică de redare a obiectelor reale cu 3 dimensiuni: înălțime, lățime și adâncime, cu ajutorul anumitor tehnologii. Termenul se utilizează, pentru a delimita obiectele cu reprezentare spațială (3D), de obiectele bidimensionale (2D), în care elementele esențiale se află într-un plan.

În timp ce ambele telefoane Galaxy S9 și Galaxy Note 9 reprezintă upgrade-uri mai mult sau mai puțin evidente față de predecesoarele lor – Galaxy S8 și Galaxy Note 8, seria Galaxy S10 este așteptată să introducă mult mai multe noutăți în ceea ce privește portofoliul de produse Samsung. Posibil un modul de scanare 3D, pentru a elimina scanerul iris dar și pentru economii privind costul și greutatea. Printre alte noutăți, conform mai multor informații, cel puțin un membru al familiei telefoanelor emblematice viitoare Galaxy S10, se spune că va include un cititor de amprente în afișaj și un departament foto care va avea un sistem triple-camera pe partea din spate. Samsung va lansa și primul smartphone pliabil în 2019 și va continua să își extindă ecosistemul inteligenței artificiale centrat în jurul lui asistentului Bixby, a confirmat domnul Koh. Samsung Galaxy S10 cel mai probabil va fi anunțat la MWC 2019 aproape de sfârșitul primului trimestru din 2019.