Samsung neagă zvonurile privind lansarea în luna iulie a lui Galaxy Fold

824

Au existat în ultimul timp zvonuri provenite din mass-media coreeană că Samsung Galaxy Fold va fi prezentat în iunie și lansat pe piață în iulie. De când a fost amânată lansarea la vânzare a telefonului pliabil au fost permanent tot felul de informații despre acesta. Multe și despre progresele înregistrate în ce privește revizuirea problemelor semnalate la dispozitivele testate de mai mulți specialiști. Acum Samsung a negat zvonurile potrivit cărora primul smartphone pliabil din lume va fi lansat în iulie.

Săptămâna trecută, șeful Samsung Mobile Koh Dong-jin, a declarat pentru presa sud-coreeană că telefonul va sosi înainte de luna iulie. Cu toate acestea, potrivit Samsung și partenerilor săi, programul unui eveniment mediatic pentru Galaxy Fold și lansarea oficială a acestuia nu a fost încă stabilit.

Încă nu știm data exactă a lansării la vânzare a lui Galaxy Fold

Dacă desfășurăm un astfel de eveniment media în această lună, ar fi trebuit să facem ceva până acum”. A declarat un oficial Samsung. „Nimic nu a progresat de la întârzierea lansării pe piață din aprilie„. Oficialul se referă probabil la pregătirile de lansare și nu deficiențele lui Galaxy Fold care au fost deja rezolvate. Samsung a declarat în repetate rânduri că data lansării va fi anunțată în „următoarele săptămâni”.

A trecut mai mult de o lună și jumătate de când Samsung a întârziat lansarea telefonului pliabil în Statele Unite. Inițial stabilită pentru 24 aprilie, lansarea a fost amânată din cauza problemelor ecranului pliabil semnalate de recenzorii din SUA. Samsung Galaxy Fold a fost prezentat la începutul anului împreună cu seria Galaxy S10.

Prima publicare cunoscută a numelui „Statele Unite ale Americii“, a fost într-un eseu anonim în The Virginia Gazette, un ziar din Williamsburg, Virginia, la 6 aprilie, 1776. În iunie 1776, Thomas Jefferson a folosit numele „STATELE UNITE ALE AMERICII” în proiectului său original pentru Declarația de Independență.

Mai mulți clienți din SUA au anulat precomenzile pentru Galaxy Fold

Potrivit mai multor informații, Samsung intenționa să scoată la vânzare Galaxy Fold în Coreea de Sud după ce a rezolvat defectele de afișare, până cel târziu în iunie. Conform The Korea Herald, unii oficiali și ingineri de la Samsung au primit noile versiuni Galaxy Fold pentru testare. Aceștia au fost observați folosind dispozitivul pliabil în locuri publice, sugerând că reparațiile sunt finalizate și este în teste.

Între timp, unii clienți din Statele Unite anulează pre-comenzile pentru Samsung Galaxy Fold. Potrivit companiilor media americane, AT & T, cel mai mare operator de telefonie mobilă din țară, a informat clienții că telefoanele pliabile pre-comandate sunt anulate deoarece „Samsung a întârziat lansarea telefonului, ceea ce înseamnă că nu putem livra smartphone-ul”. Și cel mai mare retailer de produse electronice Best Buy a anulat întregul volum de precomenzi.