Samsung Neo QLED 8K continuă să primească recenzii excelente în UK

248
Samsung Neo QLED 8K
Sursă foto: Samsung Newsroom

Televizorul Samsung Neo QLED 8K ediție 2022 primește în continuare recenzii favorabile din partea site-urilor mass-media din Marea Britanie. Și până acum acest extraordinar model a primit aprecieri de cel mai înalt nivel din toate părțile lumii. Da, este un televizor scump, dar calitatea se plătește în orice domeniu.

Mai multe site-uri tech din Marea Britanie foarte cunoscute, printre care T3, Home Cinema Choice și TechRadar, cu redactori profesioniști în domeniu, au numai cuvinte de laudă pentru Samsung Neo QLED 8K – numărul de model QN900B.

T3, un site media specializat în IT, a acordat produsului Samsung Neo QLED 8K QN900B cel mai mare scor, 5. T3.com afirmă despre QN900B că este „un televizor 8K care se mândrește cu cel mai înalt nivel de calitate a imaginii printr-o procesare excelentă a imaginii bazată pe inteligență artificială”. „În special, tehnologia de cartografiere a contrastului pe 14 biți crește raportul de contrast pentru a îmbunătăți culoarea neagră. Exprimarea detaliată este posibilă pe ecran în condiții incredibile”.

Samsung Neo QLED 8K – o serie de televizoare incredibilă

De asemenea, T3 a lăudat designul, spunând: „Ecranul infinit aplicat acestui produs are o senzație captivantă. Ramele laterale sunt aproape de zero, iar suportul este durabil și nu ocupă mult spațiu”. Dintre motivele pentru care trebuie să alegeți un Samsung Neo QLED 8K, T3 enumeră:

  • Implementare video HDR excelentă
  • Platformă Smart TV cu toate funcțiile
  • Sunet captivant cu Dolby Atmos
  • Suport pentru VRR*·ALLM*·4K@144Hz pentru jucători.

*VRR ((Variable Refresh Rate – Rata de reîmprospătare variabilă). ALLM (Auto Low Latency Mode – Mod automat de latență scăzută – Mod automat de latență scăzută).

Din 1995, Home Cinema Choice apare de treisprezece ori pe an. Fiecare număr oferă știri și recenzii despre televizoare; proiectoare Ultra HD; receptoare AV Dolby Atmos/DTS:X; difuzoare; playere Blu-ray; subwoofere; bare de sunet; căști și multe altele.

Home Cinema Choice, o revistă AV (audio- video), a evidențiat televizorul Samsung Neo QLED 8K QN900B ca „un produs care stârnește dorința de a cumpăra în ciuda prețului său ridicat”. Revista britanică i-a cel mai mare scor de 5 și selectându-l drept produs „Best Buy”. În plus, ea a lăudat și designul, spunând: „Este mai subțire în comparație cu anul trecut și poți simți eleganța chiar și pe spate, care este greu de văzut”.

Revista a remarcat calitatea imaginii, pe care consumatorii o apreciază cel mai mult, ca fiind „cel mai înalt nivel de calitate a imaginii cu performanță HDR excelentă”. Home Cinema Choice a mai menționat: „Performanța zonei locale de reglare a intensității a fost îmbunătățită datorită sistemului cuantic mini LED îmbunătățit, iar sunetul puternic va fi cea mai bună alegere pentru utilizatorii de jocuri”.

TechRadar apreciază performanțele noilor televizoare QLED din 2022

Gama de televizoare Samsung QN700B 8K constă din trei modele cu diagonale de 55, 65 și 75 inch:

  • Samsung 55QN700B – are un preț de ~2.799 euro
  • Samsung 65QN700B – 3.699 euro
  • Samsung 75QN700B – 4.799 euro

Colegii noștri de la TechRadar au scris: „Samsung QN900B se mândrește fără îndoială cu o performanță îmbunătățită.” „Bazat pe mini LED-uri cuantice, televizorul are o calitate excelentă a imaginii. Amintim aici culoarea; luminozitatea; negru intens; sunetul magnific și designul senzual. Este un produs remarcabil din toate punctele de vedere”. Pe baza „Quantum Mini LED”, luminozitatea este ajustată la 16.384 de trepte (14 biți), care este mărită de 4 ori față de cele 4.096 de trepte existente (12 biți) la televizoarele anterioare„.

În plus, prin optimizarea formei și a suprafeței obiectelor, precum și a formei sursei de lumină, are culori bogate și detalii negre prin exprimarea delicată a zonelor luminoase și întunecate. Tehnologia Samsung de calitate a imaginii, „Neo Quantum Matrix Pro”, îmbunătățește tridimensionalitatea și vivacitatea videoclipurilor și analizează fiecare scenă pe baza unei rețele neuronale de inteligență artificială (rețea neuronală) și o optimizează la o calitate de nivel 8K.

În plus, funcția „AI Comfort Optimization” reglează luminozitatea și cromaticitatea ecranului în funcție de luminozitatea din jur și ajustează automat lumina albastră pentru a oferi o experiență de vizionare confortabilă.

Samsung  Neo QLED 8K 2022 are cea mai înaltă rezoluție și calitate a imaginii din industrie și este echipat cu toate funcțiile inteligente și de jocuri optimizate pentru consumatori. Vom atinge poziția nr. 1 pe piața TV timp de 17 ani consecutivi”. A declarat Il-kyung Seong, Vicepreședinte Visual Display Business la Samsung Electronics, a declarat conform Samsung Newsroom.