Samsung Neo QLED considerat „Cel mai bun televizor” din SUA

617
Samsung Neo QLED laudat ca Cel mai bun televizor din SUA
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Televizorul Neo QLED, lansat de Samsung la „Samsung First Look” în ianuarie, este evaluat drept „cel mai bun televizor” de către presa din SUA. Noul televizor Samsung QLED este un produs care aplică „Quantum Mini LED” și „Neo Quantum Matrix Technology” și realizează cel mai înalt nivel al calității imaginii din industrie prin intermediul „Procesor Neo Quantum”, tehnologia de control a inteligenței artificiale (AI) a Samsung.

Grupul american de experți în tehnologie „AVS Forum” a evaluat Samsung Neo QLED (QN90A) la superlativ în SUA. Este considerat a „oferi cea mai bună experiență de divertisment la domiciliu, indiferent de conținutul de care vă bucurați, cum ar fi jocuri, filme și sport”. Publicația  IT americană „Techaeris” a selectat Samsung Neo QLED (QN90A) drept „Alegerea editorului”. A fost evaluat drept „cel mai orientat televizor spre viitor”.

Neo QLED cu telecomandă care se încarcă de la lumina interioară

Noul televizoar Samsung are control al luminii de fundal pe 12 biți pentru imagini netede și clară; FreeSync Premium Pro cu HDR; și raport de aspect 21: 9, fiind primul ecran ultra-larg din industrie (Wide Game View). În special, în ceea ce privește performanța, Neo QLED a optimizat calitatea imaginii prin intermediul procesorului Neo Quantum actualizat bazat pe AI. Noul televizor Samsung a fost lăudat nu numai pentru calitatea imaginii, ci și pentru diverse funcții pentru confortul utilizatorului, cum ar fi o telecomandă solară care se încarcă folosind lumina soarelui sau iluminatul interior.

Nuanțele de negru pe Samsung Neo QLED (QN90A) sunt senzaționale”, a scris și Forbes, conform Samsung Newsroom. Celebra publicație americană a apreciat foarte mult calitatea imaginii televizorului Samsung Neo QLED testat. Forbes a continuat: „Deși exprimă culori foarte vii, realizează un negru mai uniform, fără pâlpâire, la aceeași adâncime cu OLED-ul. Televizorul exprimă atât luminozitatea intensă, cât și subtilitățile de negru foarte bine”.

Forbes este o editură și revistă americană, înființată în 15 septembrie 1917 de către Bertie Charles Forbes. BC Forbes a devenit redactor-șef, funcție pe care a deținut-o până la moartea sa în 1954. Acum redactor șef este Steve Forbes, nepotul lui BC Forbes.

Seong Il-kyung, vicepreședinte al diviziei de afișare video Samsung Electronics, a declarat. „Noul televizor Samsung este recunoscut pentru capacitatea sa remarcabilă în SUA și în Europa. Am făcut tot posibilul pentru o calitate a imaginii copleșitoare și un stil de viață nou„.