Samsung Neo QLED TV primește recenzii favorabile în mass-media

376
Samsung Neo QLED TV primeste recenzii favorabile de la mass-media
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a anunțat recent noile sale televizoare pentru 2022. Au fost lansate noi serii de televizoare Samsung Neo QLED, Lifestyle și o nouă serie Samsung OLED. Noul televizor Samsung Neo QLED a început deja să primească recenzii favorabile de la mai multe publicații media foarte cunoscute în întreaga lume.

Newsweek din SUA l-a selectat drept „Alegerea editorului”. Newsweek a spus: „pentru clienții care apreciază jocurile, transmiterea în flux și vizionarea videoclipurilor sportive, modelul Samsung Neo QLED QN90B va fi cea mai bună alegere”. Newsweek a evaluat acest produs ca având „un negru aproape perfect, imagini luminoase și clare care sporesc imersiunea în jocuri și vizionarea filmelor. Televizorul are o ramă aproape de zero și un design foarte senzual”. În plus, revista americană a adăugat că platforma inteligentă și UI au fost mult îmbunătățite în comparație cu modelele anterioare. Vedeți pe I❤️Samsung un top al celor mai bune televizoare Samsung din 2021!

AVS Forum și Techlicious laudă televizoarele Samsung Neo QLED

AVS Forum, un grup american de experți în tehnologie, a selectat modelul Samsung Neo QLED QN95B drept „Top Choice 2022”. AVS Forum a lăudat acest produs, spunând: „Este cel mai bun televizor pentru jocuri. Calitatea imaginii este sufcient de uimitoare pentru a simți ecranul în trei dimensiuni”.

Site-ul online IT american „Techlicious” a selectat modelul QN90B drept „Alegerea editorului”. Acesta a fost evaluat drept „cel mai bun produs pentru a înlocui predecesorul său pe piața TV 4K”. Techlicious a mai explicat: „este echipat cu o platformă inteligentă excelentă bazată pe sistemul de operare Tizen. Aceasta este foarte utilă, deoarece vă permite să găsiți conținutul dorit de la distanță prin tehnologia de recunoaștere a vocii”.

Techlicious este o companie americană fondată în 2009 și are sediul în New York. Oferă informații despre cumpărarea și utilizarea tehnologiei de consum cu videoclipuri explicative, recomandări de produse și sfaturi pentru produsele pe care le dețineți.

În ceea ce privește „Procesorul Neo Quantum” care crește calitatea imaginii, Techlicious a menționat; „Vă puteți bucura de o calitate excelentă a imaginii în diferite scene, cum ar fi videoclipuri cu multe nuanțe atunci când redați conținut HDR”.

Și Expert Reviews laudă noile televizoare Samsung

Revista britanică de recenzii IT „Expert Reviews” a spus despre Samsung Neo QLED QN95B: „este un produs care poate conduce industria mini LED. Televizorul oferă cele mai bune imagini HDR, are un minimalism modern și un design senzual”. „Iese în evidență în toate”, a spus Expert Reviews, conform Samsung Newsroom. Expert Reviews a mai menționat că este un produs inovator care integrează tehnologiile diferențiate ale Samsung, precum suportul „Dolby Atmos” și furnizarea de diverse funcții legate de joc și „One Connect Box”.

Samsung Neo QLED 2022 oferă cea mai bună experiență de ecran prin consolidarea tuturor elementelor cheie ale televizorului, cum ar fi calitatea imaginii, sunetul și funcțiile inteligente. Procesorul „Neo Quantum Processor” și sistemul de sunet au fost mult îmbunătățite. În acest fel vor maximiza tridimensionalitatea și vivacitatea videoclipului. Prin noul hub inteligent reorganizat „Neo Home”, diverse activități în casă, cum ar fi jocuri, vizionare video oferă o experiență optimizată pentru utilizator.