Samsung a lansat noile SSD-uri 970 PRO și EVO, sunt super rapide

461

Performanțe ridicate, viteze mai rapide și o fiabilitate mai bună sunt caracteristicile principale ale noilor SSD-uri Samsung NVMe 970 PRO și EVO, care au o viteză de până la șase ori mai mare decât SSD-ul actual. La 7 mai, noul Samsung SSD 970 PRO și EVO va fi lansat în peste 50 de țări, inclusiv Statele Unite și China.

Într-o scenă care nu se deosebește de un film SF, o planetă pustie este imediat transformată într-un oraș vibrant datorită celor mai recente inovații de la Samsung. În prezentarea video, unitatea activează o nouă lume a tehnologiilor înalte în spațiul cosmic, simbolizând modul în care SSD-ul Samsung NVMe 970 Pro poate aprinde imaginația utilizatorilor. Seria de vârf SSD de la Samsung permite utilizatorilor să-și intensifice creativitatea și să îmbunătățească fluxul zilnic de lucru cu performanțele sale fără precedent.

Viteza modelelor SSD de la Samsung 970 PRO și EVO ajunge la un nou nivel de performanță. Noua linie de SSD-uri poate transforma complet modul în care entuziaștii și profesioniștii din domeniul tehnologiei se gândesc la calcul, au tot ce este mai bun din sistemul de calcul de înaltă performanță.

Seria 970 stabilește un nou barem în toate aspectele pentru piața SSD NVMe cu performanțe inovatoare, fiabilitate superioară și capacitate de top în clasă„, a declarat Kim Un-soo, vicepreședinte senior marketing de la Samsung Electronics.

SSD – solid-state drive este un dispozitiv de stocare a datelor care utilizează ansambluri de circuite integrate ca memorie pentru stocarea datelor. SSD-urile se deosebesc de unitățile HDD, prin aceea că SSD-urile folosesc numai micro-cipuri care rețin datele în memorii nevolatile, fără să aibă părți mobile.

Pentru utilizatorii de PC-uri de înaltă performanță care doresc să proceseze volume mari de date pentru lucrări grafice 3D și 4K, jocuri high-end sau analize de date, seria 970 stabilește un nou standard. Noile SSD-uri au viteze de scriere îmbunătățite cu până la 30% în vitezele de scriere secvențială, cu 50% mai mari decât viteza de scriere aleatorie, datorită celei mai recente tehnologii V-NAND de la Samsung și noului controler Phoenix.

Modelul Samsung 970 PRO permite viteze de citire secvențială de până la 3.500 MB / secundă și viteze de scriere secvențială de până la 2.700 MB / s, Acest lucru înseamnă că poate citi un film de cinci gigabyte (GB) într-o singură secundă. Modelul Samsung EVO oferă viteze de citire secvențială de până la 3.500 MB / s și viteze de scriere secvențială de până la 2.500 MB / s.

Cu noul 970 PRO și EVO, Samsung a stabilit din nou un nivel pentru SSD-urile NVMe concentrate pe consumatori – o piață pe care compania a condus-o și o conduce încă de la începutul anului 2015.