Samsung Notebook 7 (NP760XDA) un nou laptop certificat de FCC

357
Samsung Notebook NP760XDA un nou laptop certificat de FCC
Sursa Foto: via 91mobiles.com

Chiar dacă scriem mai mult de smartphone-uri, tablete sau wearables, Samsung lansează și laptouri de super-clasă. Acum gigantul high-end se pregătește pentru lansarea unui nou laptop. Acesta poartă numărul de modelul NP760XDA și a fost văzut pe site-ul FCC din SUA. Laptopul rulează software-ul Windows 10 Pro (Professional Edition) și ar putea fi un Samsung Notebook 7 actualizat cu noul procesor Intel i7 de a 11-a generație și grafică Nvidia GeForce RTX. Numele de scenă încă nu îl știm.

Listarea pe site-ul U.S. Federal Communications Commission dezvăluie, de asemenea, o mulțime de alte specificații ale laptopului. Nu în ultimul rând vedem și designul posterior al laptopului Samsung Notebook 7 (NP760XDA). Acest nou laptop a fost, de asemenea, descoperit recent pe Geekbench rulând cu un procesor Intel Tiger Lake și placă grafică Nvidia GeForce RTX. Știm de ceva vreme că Samsung lucrează la upgrade-uri pentru gama sa de notebook-uri și se pare că le-am putea vedea anunțate în curând.

Samsung Notebook 7 cu grafică Nvidia GeForce RTX

Văzând numărul modelului de pe site-ul FCC și Geekbench, credem că acest nou notebook Samsung face parte dintr-un upgrade la Samsung Notebook 7. Conform listării FCC, viitorul notebook Samsung va fi echipat cu un procesor Intel Core i7-11800H de a 11-a generație, care va fi cuplat cu până la 32GB RAM DDR4 și 1TB de stocare M.2 NVMe. Procesorul Intel Core i7-11800H are opt nuclee de procesare cu suport pentru multithreading. Frecvența de bază este de 2,3 GHz, frecvența maximă este de 4,6 GHz.

Listarea arată că laptopul va avea un ecran IPS de 15,6 inch (39,62 centimetri) cu rezoluție FHD (1920 × 1080 pixeli). Va fi la bord și placa grafica Nvidia GeForce RTX 3050 / Ti cu memorie video de 4GB. Laptopul va primi o baterie de 83Wh și va fi livrat împreună cu un încărcător PD de 135W. Laptopul Samsung va oferi Wi-Fi 6 dual-band, Bluetooth 5.0 cu suport Low Energy și un slot pentru card SD.

Comisia Federală pentru Comunicații (FCC) este o agenție independentă a guvernului SUA, creată pentru a reglementa comunicațiile interstatale prin radio, televiziune, cablu, satelit și cablu. Angajatul mediu al FCC câștigă aproximativ 41.871$ pe an.

Site-ul Federal Communications Commission ne arată și designul din spate al viitorului notebook Samsung. Se pare că are difuzoare în partea jos și o grilă mare în partea de jos, conform 91Mobiles. În afară de listarea FCC, avem și o imagine a bateriei utilizate pe laptop, certificată de SafetyKorea.

Certificarea acestui laptop Samsung Notebook 7 de către FCC înseamnă că Samsung ar putea face anunțul în curând. Nu știm nimic despre o data de lansare sau despre un eventual preț. Ar trebui să aflăm mai multe despre acest laptop în următoarele săptămâni.