Samsung Notes a depășit 1 miliard de instalări pe Play Store

311
Samsung Notes a depasit 1 miliard de instalari pe Play Store
Sursa Foto: via androidpolice.com

Samsung Notes este un hub pentru toate notele, schițele, desenele scrise manual. Este o aplicație care vă permite să creați note noi, să vizualizați note, să editați note și să vă sincronizați notele cu alte dispozitive Galaxy. Mai mult, puteți partaja cu ușurință notele dvs. Dar, funcționează doar cu dispozitive Samsung Galaxy. Acum aplicația Samsung a ajuns la un miliard de descărcări din Play Store.

Aplicația Notes vine preinstalată în multe dispozitive Samsung Galaxy iar dacă nu, puteți descărca aplicația din Google Play Store, este gratuită. În 2019 serviciul de E-mail intern al Samsung a trecut și el de un miliard de instalări. Acest lucru a demonstrat cât de populară este aplicația, dar și telefoanele Samsung. Acum Samsung Notes îi calcă serios pe urme. Samsung are 11 aplicații care au trecut de un miliard de descărcări din Google Play Store

Samsung Notes peste un miliard de descărcări din Play Store

Într-adevăr, deoarece aplicația este preinstalată pe majoritatea dispozitivelor Samsung și funcționează doar cu telefoanele producătorului, a oferit o imagine bună a reprezentării Samsung pe Play Store. De data aceasta aplicația Samsung tocmai a trecut pragul de 1 miliard de descărcări din Play Store.

La fel ca în cazul multor alte aplicații Samsung, Notes este compatibil numai cu dispozitivele Samsung. O parte din motivul pentru care a avut nevoie de un an și jumătate suplimentar în comparație cu omologul său de Samsung E-mail pentru a trece același prag se explică în principal prin faptul că unele dispozitive Samsung mai vechi nu au venit preinstalate cu Samsung Notes.

Printre cele mai descărcate aplicații din Play Store sunt WhatsApp, Facebook, sau Google Maps cu peste 5 miliarde de descărcări. Samsung are 11 aplicații cu peste miliard de descărcări, printre ele Samsung Health, Samsung Internet sau Galeria Samsung.

Acestea fiind spuse, aplicația Notes rămâne o soluție excelentă pentru a lua notițe pe dispozitivul dvs. Samsung, conform AndroidPolice. Dacă smartphone-ul sau tableta mai vine cu un S Pen, cu atât mai mult. Dacă luăm în considerare că tot mai multe dispozitive Samsung vor fi lansat cu S Pen, Notes devine și mai tentant. Reamintim că este preinstalat și pe dispozitivele fără suport S Pen. De asemenea, aplicația Samsung este actualizat în mod constant, recent în februarie a primit o grămadă de funcții noi.