Samsung Email are peste 1 miliard de instalări pe Google Play Store

816
Sursa Foto: SamMobile.com

Aplicația Samsung Email a trecut de 1 miliard de instalări pe Google Play Store. În acest fel Samsung Email s-a alăturat aplicațiilor Samsung Internet și Samsung One UI care au atins și ele acest impresionant număr. Samsung Internet, cea mai populară aplicație a companiei, a atins nota de 1 miliard în februarie a acestui an. Aplicația Samsung Email a înregistrat 100 de milioane de instalări în decembrie 2017. Recent, doar luna trecută și aplicația Samsung One UI a atins și ea acest număr.

Deși aceste numere sunt impresionante, merită să ne amintim că aceste aplicații sunt preîncărcate pe dispozitivele Samsung Galaxy. Vânzările excelente de smartphone-uri Samsung reprezintă marea majoritate a acestor instalări. Spre deosebire de browserul de internet mobil Samsung, aplicația Email este compatibilă doar cu anumite dispozitive Samsung. De asemenea, întrucât Samsung distribuie unele dintre aplicațiile sale prin Galaxy Store pe anumite piețe, numerele reale de instalare pot fi semnificativ mai mari.

Samsung Email pentru conturi de afaceri și personale

Samsung este o corporație uriașă, care produce o multitudine de dispozitive, aparate și multe altele. Este, de asemenea, un brand emblematic al telefoanelor mobile, alături de Apple, Google și Huawei. Așadar, aplicațiile preinstalate, cum ar fi Samsung Email nu ar trebui să fie o surpriză că sunt printre cele mai descărcate de pe Google Play Store.

Samsung Email este o aplicație de e-mail plină de caracteristici. Aplicația companiei coreene funcționează bine atât cu conturi personale cât și de afaceri. Aplicația acceptă funcții precum Exchange ActiveSync (EAS) încorporat, criptarea S / MIME pentru e-mail securizat, gestionare spam și căsuțe poștale combinate. Este singura opțiune pentru clienți dacă preferă o aplicație de e-mail cu designul Samsung One UI.

Exchange ActiveSync este un protocol bazat pe XML (Extensible Markup Language). Exchange ActiveSync a fost conceput pentru sincronizarea email-urilor, contactelor, calendarului, sarcinilor și notelor de la un server de mesagerie la un smartphone sau alte dispozitive mobile.

În ciuda numerelor impresionante de instalare, viitorul e-mailului Samsung pare incert, conform SamMobile. După parteneriatul recent dintre Microsoft și Samsung, există semne că mai multe aplicații și servicii Android vor fi înlocuite pe dispozitivele Galaxy. Aplicația Outlook Microsoft a primit suport S Pen recent, aducând-o cu un pas mai aproape de înlocuirea aplicației Samsung Email cândva în viitor.

Ca multe dintre celelalte aplicații proprii, aplicația Samsung Email a adoptat designul One UI. Acesta îmbunătățește utilizarea cu o singură mână cu imagini vizuale mai curate. Aplicația este gratuită și disponibilă pentru orice dispozitiv Samsung Android cu 8.0 Oreo sau mai nou. Pe lângă Google Play Store, o puteți descărca și din APK Mirror.