Samsung Notes primește o nouă setare de comutare rapidă cu ultima actualizare

396
Samsung Notes primeste o noua setare comutare rapida cu ultima actualizare
Sursa Foto: SamMobile.com

Samsung îmbunătățește în mod constant interfața sa One UI și aplicațiile și serviciile sale stoc prin actualizări. Cu seria Galaxy S22, compania a introdus o modalitate de a adăuga rapid note prin aplicația Samsung Notes. Acum, această funcție a fost lansată pentru mai multe din smartphone-urile sale mai vechi.

Gigantul high-tech sud-coreean a lansat o nouă actualizare a aplicației Samsung Notes, conform colegilor noștri de la SamMobile. Actualizarea duce o nouă comutare rapidă de setare numită Creare notăCreate Note. Odată ce o activați din meniul Edit Panel și faceți clic pe ea, o nouă notă este creată în Samsung Notes.

O nouă actualizare pentru Samsung Notes

Puteți să scrieți diferite notițe, să creați liste de activități, să stilizați text, să scanați documente, să atașați imagini sau fișiere PDF sau să înregistrați vocea. Puteți chiar să adăugați un fișier audio sau să capturați o imagine folosind aplicația pentru cameră prin această nouă comandă rapidă. Există, de asemenea, o comandă rapidă pentru a partaja nota creată altor persoane sau servicii.

Noua caracteristica pare să funcționeze pe toate telefoanele compatibile cu Samsung Notes. Condiția este ca acestea să aibă sistemul de operare Andriod 12 și interfața Samsung One UI 4. Interfața Samsung One UI 4.1 este disponibilă pe seria Galaxy S22 și seria Galaxy Tab S8. One UI 4.0 este disponibilă pe mai multe smartphone-uri Samsung Galaxy.

Interfață de utilizator mobilă este afișajul grafic și de obicei sensibil la atingere de pe un smartphone sau o tabletă, care permite utilizatorului să interacționeze cu aplicațiile, caracteristicile, conținutul și funcțiile dispozitivului.

Samsung Notes este un hub pentru toate notele, schițele și desenele dvs. scrise de mână. Cu aplicația Samsung puteți crea note care conțin texte, imagini cu note de subsol, înregistrări vocale și muzică. În plus, vă puteți partaja cu ușurință notele. Samsung Notes oferă diverse tipuri de pensule și mixere de culori, astfel încât să puteți realiza picturi fabuloase precum pictorii profesioniști.