Samsung Notes actualizată, primește noi instrumente și opțiuni de font

472
Samsung Notes actualizat
Sursa foto: sammobile.com

Aplicația Samsung Notes este foarte apreciată de utilizatorii de telefoane și tablete Samsung Galaxy. Acum Samsung Notes primește o mână de funcții suplimentare printr-o nouă actualizare care împinge versiunea aplicației la 4.3.14.39.

Actualizarea este disponibilă deja pentru descărcare prin Galaxy Store. Dar, în momentul scrierii acestui articol, via SamMobile, lansarea este eșalonată și nu toată lumea are acces la ea. Cel mai probabil în scurt timp, noua actualizare pentru aplicația Samsung va fi disponibilă pentru toată lumea.

Samsung Notes primește noi instrumente și opțiuni de font

Samsung Notes este o aplicație preinstalată în telefoanele Samsung Galaxy care vă permite să luați note rapide și să înregistrați note vocale. Aplicația Samsung Notes este ca și cum ai avea un notebook la îndemână pe telefon. Puteți scrie note digitale sau scrise de mână ori de câte ori aveți o idee și le puteți salva pentru mai târziu. Această aplicație are atât de multe funcții, încât uneori poate fi dificil să ții pasul cu toate. Aplicația Samsung oferă diverse tipuri de pensule și mixere de culori, astfel încât să puteți desena picturi fabuloase precum pictorii profesioniști.

Conform jurnalului oficial de modificări, cea mai recentă actualizare introduce un instrument de ștergere care elimină doar iluminatorul. De asemenea, se mândrește cu un nou instrument de umplere a culorilor în meniul de schimbare a stilului. Aplicația Notes are peste un milliard de descărcări din Google Play.

Google Play a fost lansat pe 6 martie 2012. Google Play este un serviciu Google care constă într-un magazin online de melodii, filme, cărți și aplicații pentru Android OS. În 2021 Google Play avea peste 3,48 milioane de aplicații disponibile.

Interesant, versiunea Samsung Notes 4.3.14.39 pare să includă cel puțin o altă modificare care nu este menționată în jurnalul oficial de modificări. De exemplu, aplicația permite acum utilizatorilor să aleagă o dimensiune a fontului mai mică de 8.

Utilizatorii de smartphone-uri și tablete Galaxy ar trebui să poată descărca cea mai recentă actualizare Samsung Notes din Galaxy Store. Rețineți că, de acum, disponibilitatea depinde de piață și este posibil să aveți sau nu acces imediat la cea mai recentă versiune.