Samsung Notes și Keyboard mult mai bune cu aceste funcții Galaxy AI

206
Samsung Notes and Keyboard Galaxy AI features
Sursa foto: via androidauthority.com

Știm că Artificial Intelligence va fi punctul principal de vânzare al seriei Galaxy S24. Cu Galaxy AI viitoarele telefoane vor face ca luarea de note și scrierea să fie mai productive pe seria Galaxy S24. Funcțiile AI viitoare pentru aplicațiile Samsung Notes și Keyboard sunt mult mai bune. Noile caracteristicile includ rezumarea paginilor web, detectarea tonurilor și conversia propozițiilor.

Într-o mișcare de a îmbunătăți experiența utilizatorului, Samsung integrează Galaxy AI în viitoarea serie Galaxy S24. Am primit până acum mai multe informații care enumeră noile capabilități AI ale viitoarelor telefoane Samsung, care se așteaptă să ruleze atât pe dispozitiv, cât și pe cloud. Cea mai recentă scurgere de la Alvin pe X (fostul Twitter) evidențiază caracteristicile specifice AI care vin pe tastatura Samsung și Samsung Notes și tastatura Samsung Keyboard.

Potrivit informației, via AndroidAuthority, noile funcții Galaxy AI pentru tastatura Samsung par demne de a-i converti chiar și pe cei mai devotați utilizatori ai tastaturii Google Gboard. Tastatura Samsung și aplicațiile Samsung Notes reînnoite vor permite utilizatorilor să rezume paginile web, simplificând consumul de informații. Galaxy AI va ajuta, de asemenea, la detectarea tonurilor și la conversia propozițiilor. Am văzut pentru prima dată o privire de detectare a tonului pe tastatura Samsung în decembrie.

Google Gboard este o aplicație de tastatură virtuală dezvoltată de Google pentru dispozitivele Android și iOS. Gboard acceptă o varietate de configurații diferite de tastatură, inclusiv QWERTY, QWERTZ, AZERTY, Dvorak și Colemak.

Utilizatorii pot alege dintre cinci tonuri, inclusiv profesionale și casual, pentru a-și personaliza stilul de comunicare. Această caracteristică permite chiar integrarea emoji-urilor în propoziții pentru o comunicare mai dinamică, potrivită pentru mesageria instantanee. În plus, Galaxy AI va fi aparent capabil să convertească mâzgălelile scrise de mână de pe Samsung Notes. Acestea pot fi convertite în formate precum un e-mail profesional sau o invitație oficială.

Alvin mai notează că Samsung Keyboard și Samsung Notes vor avea mai multe funcții AI decât cele dezvăluite acum. Alte caracteristici notabile AI despre care se zvonește că se îndreaptă către seria Galaxy S24 cu Galaxy AI și One UI 6.1 includ Live Translate în aplicația Telefon, Generative Edit în aplicația Cameră, imagini de fundal generate de AI și multe altele.