Samsung Notes nu mai funcționează pe laptopurile non-Samsung

366
Samsung Notes
Sursa foto: via androidpolice.com

Samsung pare să introducă restricții în privința utilizării aplicației Samsung Notes pe laptopuri și PC-uri non-Samsung. Compania a început să blocheze în mod activ Samsung Notes pe laptopurile Windows non-Samsung. În urmă cu câteva luni, compania a încetat să mai susțină instalarea Samsung Notes pe computere non-Samsung, dar existau modalități de a ocoli aceste restricții. Totuși, asta s-a schimbat acum.

Samsung Notes este o aplicație preinstalată în telefoanele Galaxy care vă permite să luați note rapide și să înregistrați note vocale. Puteți scrie note digitale sau de mână ori când aveți o idee și le puteți salva pentru mai târziu. Mai mult, Notes oferă diverse tipuri de pensule și culori, astfel încât să puteți desena și picta precum pictorii profesioniști. Vedeți pe I❤️Samsung cum puteți asigura documentele din Samsung Notes cu o parolă sau prin amprentă!

Restricții pentru Samsung Notes pe alte dispozitive

Potrivit SamMobile aplicația Samsung Notes nu mai funcționează pe computerele care rulează Windows care nu sunt Galaxy Books. Chiar dacă aplicația este deja instalată pe un laptop sau PC, acum vă solicită să vă conectați folosind un cont Samsung. Dar când vă conectați, se spune: „Această aplicație funcționează numai cu Galaxy Books.”

Gigantul high-tech sud-coreean probabil vrea să să creeze un ecosistem în care unele funcții să lucreze doar pe hardware Samsung. De exemplu, funcții precum Comutarea automată și Împerecherea rapidă pe Galaxy Buds funcționează numai cu telefoanele, tabletele și televizoarele Samsung.

Cel mai scump televizor din lume este considerat Stuart Hughes Prestige HD Supreme Rose Edition. Costă 2,26 milioane de dolari. Televizorul este acoperit cu 28 de kilograme de aur și aur roz de 18k. Are incluse și 72 de diamante!

Samsung Notes este o aplicație utilă pentru luarea de note, care vă permite să creați note și chiar să desenați și să pictați. Aplicația fost lansată cu telefoanele Galaxy Note, iar ulterior sa extins la tablete cu S Pen. Mai târziu, toate telefoanele și tabletele Samsung au început să accepte Notes, permițând oamenilor să-și sincronizeze datele. Când Samsung a lansat gama Galaxy Book cu câțiva ani în urmă, aplicația Notes a fost preinstalat pe ele. Totuși cu versiunea Windows aplicația Notes Samsung a putut să fie folosită și pe laptopuri non-Samsung.

Cu această funcție dispărută, nu există nicio modalitate ca persoanele cu telefoane și tablete Galaxy care și-au salvat datele în aplicația Notes să le folosească pe computerele lor. Nu există o versiune web a Samsung Notes. În comparație, Apple (iWork), Google (Docs și Google Keep) și Microsoft (OneNote) permit ca aplicațiile lor să fie utilizate prin intermediul unui browser web, astfel încât persoanele care nu au un laptop de la ele le pot folosi.