Samsung implementează un „nou ADN” pentru seria Galaxy A

861

Samsung a adus în lume tehnologia Infinity Display, tehnologia S Pen și cele mai bune camere de smartphone. Gigantul tech a impus un înalt nivel de excelență și performanță pe dispozitivele sale emblematice Galaxy S și Galaxy Note. Acum, Samsung duce acest spirit inovator în celelalte linii de produse și primul pas a fost făcut cu lansarea lui Galaxy A7 și Galaxy A9.

Dispunând de o nouă configurație a camerelor și de un design revigorat, dispozitivele aduc un aer proaspăt pe telefoanele Samsung de ultimă generație. Prin intermediul Samsung Newsroom vă prezentăm modul în care inginerii Samsung au injectat un nou ADN în linia de produse Galaxy A.

Până acum, seria Galaxy A a împrumutat o mulțime de caracteristici definitorii din seria emblematică Galaxy S. Dar de acum, seria Galaxy A are propriile atribute unice. Noile caracteristici includ la spate camere triple pentru Galaxy A7 și camere quad pe Galaxy A9. Una dintre noile caracteristici este camera Ultra Wide. Cu aceasta puteți cuprinde întreg peisajul sau un grup mare de prieteni într-o singură fotografie. Obiectivul va surprinde aproape tot ceea ce vedeți, diferit de cel realizat cu o cameră normală de smartphone cu un unghi de 77°.

Utilizatorii vor fi încântați să găsească tranziții mai intuitive și mai fluide atunci când comută între funcțiile camerei. Alte caracteristici includ posibilitatea de a adăuga un filigran unei fotografii. Astfel utilizatorii să poată să personalizeze în stilul propriu imaginile captate.

Seria Galaxy A va avea propriile caracteristici unice

Modelele de utilizare au arătat că telefonul inteligent și camerele foto sunt utilizate în cea mai mare parte de generația tânără pentru a face selfies, a face fotografii când călătoresc și de multe ori noaptea. Echipa de ingineri de la Samsung a proiectat mai multe camere pentru Galaxy A7 și A9 pentru a oferi utilizatorilor mai multe opțiuni când fotografiază. Noile camere multiple fac parte dintr-o nouă filozofie care încearcă să aducă la dispozitivele mai ieftine, caracteristici unice.

Samsung înseamnă trei stele în limba coreeană. Compania, are o influență puternică asupra dezvoltării economice, politicii, mass-mediei și culturii din Coreea de Sud. Samsung Electronics produce aproximativ o cincime din exporturile totale din Coreea. Veniturile Samsung au fost egale cu 17% din PIB-ul Coreei de Sud.

Camerele triple și quad din A7 și A9 arată hotărârea noastră de a implanta ADN-ul inovator în seria Galaxy A„. A spus Minseung Baik, unul dintre inginerii Samsung care s-au ocupat de acest proiect. „Nu am vrut să stăm și să așteptăm ca piața smartphone-urilor să evolueze. Am vrut să inovăm, iar cu seria Galaxy A am realizat asta. Pe măsură ce dezvoltăm noi produse din această serie o vom deosebi de celelalte, creându-i propriile puncte forte și caracteristici unice”.

În mod obișnuit, setările ale camerelor de pe Galaxy A7 și A9 sunt: o cameră cu adâncime și o cameră Ultra Wide, alături de camera principală. Camera de profunzime măsoară profunzimea imaginii realizate, permițând utilizatorilor să adauge un efect de bokeh subiectului cu Live Focus. Camera Ultra Wide oferă un câmp vizual de 120°, astfel încât utilizatorii pot fotografia tot ce văd în fața lor. Galaxy A9 include un teleobiectiv de 10MP cu zoom optic 2x. În acest fel utilizatorii se pot apropia de subiect și atunci când sunt departe de ce vor să fotografieze.

Gama Galaxy A va fi special dedicată generației tinere

Kwangsub Bong, un alt membru al echipei ce a lucrat și lucrează la noua serie Galaxy A, explică: „A trebuit să folosim spațiul mai eficient pentru a monta mai multe camere„. „Având în vedere bateria și alte componente cheie, am decis să mutăm camerele pe partea laterală spate a dispozitivului. A fost o abordare mai îndrăzneață, deoarece camerele au fost în centrul smartphone-urilor noastre„.

Designul este unul dintre elementele de bază pe care tinerii se concentrează când cumpără telefoane. Seria Galaxy A vine cu un design nou și culori gradient care vizează generația tânără. Noile dispozitive Galaxy A9 vin într-o gamă largă de culori, incluzând două opțiuni gradient unice, Lemonade Blue și Bubblegum Pink. Designul gradient a fost o operă de inginerie în sine, necesitând multe încercări pentru a obține aspectul potrivit.

Rezultatul acestor eforturi este o nouă serie de smartphone-uri Galaxy concepută pentru tinerii care doresc o experiență mobilă elegantă și convenabilă. Seria Galaxy A aduce tot ce este mai bun din designul Samsung, pentru a se potrivi cu stilul de viață modern și aglomerat al tinerilor.

Seria Galaxy A arată inovația în domeniul tehnologiei mobile și înțelegerea profundă a companiei Samsung pentru clienți. Datorită stilului și caracteristicilor unice, Galaxy A7 și A9 au atras atenția imediat unui număr foarte mare de consumatori. Samsung va continua să aducă mereu noutăți în această serie, în funcție de cerințele tinerilor, noi caracteristici și tehnologii de ultimă oră, pentru a oferi generației următoare experiențe extraordinare în domeniul mobil.