Samsung a lansat în ultimul timp mai multe tablete din diferite game cum ar fi Samsung Galaxy Tab S5e. Acum gigantul high-tech lucrează la o tabletă de ultimă generație din gama premium. Samsung are planificat lansarea pe piață a unui nou dispozitiv Galaxy Tab S, identificat momentan prin numărul de model: SM -T860 și SM-T865.

Anul trecut, Samsung a lansat Galaxy Tab S4, iar în aceasta primăvară a debutat tableta Galaxy Tab S5e . Litera „e” din nume indică faptul că aceasta nu este o tabletă top model, este foarte bună dar nu din gama premium. Știm, de asemenea, că în seria Galaxy S10 versiunea mai mică cu litera „e”, Galaxy S10e, este cea mai ieftină.

Ținând cont de zvonurile și codurile recente ale modelelor anterioare, nu se poate exclude varianta că aceasta ar putea fi Galaxy Tab S5. Da, un posibil Galaxy Tab S5 fără „e”, care ar putea fi lansat în același timp cu Galaxy Note 10, conform site-ului italian HDblog. Primele indicii despre viitorul comprimat high-end dau pe acesta cu procesorul Qualcomm Snapdragon 855.

Conform stilului de numerotare Samsung, SM-T860 ar fi logic Galaxy Tab S5

Încă nu știm încă nimic despre specificațiile sale și nici dacă Samsung va livra viitoarea tabletă un alt stylus S Pen. De asemenea, nu avem nicio idee când Samsung dorește lansarea noilor tablete. Vor fi două conform numerelor de model, una cu o conectivitate LTE și cealaltă, de ce nu, poate cu 5G. Eventual o lansare în vară ar fi normală, cu puțin înainte sau odată cu prezentarea lui Galaxy Note 10. Cel puțin acest lucru a fost până acum programul pe care Samsung la folosit în 2018 pentru lansarea tabletei Galaxy Tab S4 și a phablet-ului Galaxy Note 9.

[vc_message color=”info” message_box_style=”outline”]LTE sau Long Term Evolution – este un standard în telecomunicații pentru comunicații fără fir de mare viteză pentru telefoane mobile și terminale de date. LTE este frecvent comercializat ca 4G LTE, dar nu îndeplinește criteriile tehnice ale unui serviciu wireless 4G. Acesta crește capacitatea și viteza folosind o interfață radio diferită, împreună cu îmbunătățiri ale rețelei de bază.[/vc_message]

Desigur întrebarea care se pune este dacă acest număr de model va fi sigur Galaxy Tab S5. Dar, până acum, toate tabletele din seria SM-T8xx au apărut sub denumirea Samsung Galaxy Tab S.

Mai jos vă prezentăm un rezumat cu numerele de model și denumirea finală a ultimelor tablete premium de la Samsung:

Modul de numerotare a modelelor nu lasă loc de interpretări. Ultimele modele Galaxy Tab S4 poartă numerele de model SM-T830 și SM-T835. Am putea specula că saltul mare de la SM-T830 la SM-T860 indică o evoluție majoră a seriei de tablete Samsung. Cu toate acestea, momentan sunt doar speculații și suntem puțin precauți în a face o afirmație sigură. La urma urmei, integrarea platformei mobile Qualcomm Snapdragon 855 ar confirma poziționarea superioară a dispozitivului.