Samsung lucrează la o nouă tabletă cu suport S Pen

775
Sursa Foto: via phonearena.com

Se pare că Samsung a ajuns la concluzia că există o cerere puternică pentru dispozitive compatibile cu S Pen. Sau cel puțin ne face să credem acest lucru, conform ultimelor informații. Potrivit site-ului american PhoneArena, gigantul tech se pregătește să lanseze un smartphone Galaxy Note 10 Lite, mai degrabă de gamă medie, iar noi informații sugerează că o tabletă cu un S Pen este și ea pe drum.

Conform informațiilor, compania sud-coreeană lucrează la o nouă tabletă cu numărul de model SM-P610. Această versiune va suporta rețelele Wi-Fi ca standard, deși există o variantă separată (SM-P615) cu o conectivitate 4G LTE.

Samsung pare să fie în stadii incipiente de dezvoltare în acest moment, așa că se știe foarte puțin despre ce specificații sunt planificate. Cu toate acestea, compania pare să pregătească un model de bază de 64 GB și unul cu 128 GB stocare.

Posibil un urmaș pentru Samsung Galaxy TabS5e

Tableta care poartă un S Pen va fi oferită alături de un accesoriu tip copertă de carte. Prețul rămâne un mister, dar este puțin probabil să înlocuiască flagship-ul Galaxy Tab S6. Cel mai sigur este că Samsung va poziționa noua tabletă ca mid-range și probabil în perioada următoare vom afla mai multe despre această tabletă.

Prin urmare, ar putea înlocui bine-primita tabletă Samsung Galaxy Tab S5e, care a venit cu un procesor Qualcomm Snapdragon 670. Are, de asemenea, o configurație internă de 4 GB de RAM și 64 GB stocare și o excelentă baterie de 7.040 mAh. În mod alternativ, ar putea avea fi poziționată lângă Samsung Galaxy Tab A Plus cu S Pen pe care Samsung a lansat-o la începutul acestui an. Aceasta are un procesor Samsung Exynos 7904 și un ecran de 8 inch cu rezoluție 1920×1200 pixeli. Ca memorie Galaxy Tab A Plus are 3 GB de RAM și 32 GB stocare, însoțite de o baterie de 4.200 mAh.

MWC – Mobile World Congress este este cea mai mare expoziție din lume din domeniul telefoniei mobile. MWC 2020 va avea loc în perioada 24-27 februarie 2020 la Barcelona, Spania. Locația este Fira Gran Via din Barcelona. Mobile World Congress va rămâne, până la cel puțin în 2023, la Barcelona.

Piața tabletelor este destul de limitată în acest moment, dar Samsung și Apple sunt cele mai bune opțiuni din piață. Această lansare ar trebui să ajute Samsung să aibă mai multe opțiuni disponibile pentru cumpărătorii care iubesc să aibă o tabletă Android.

Un anunț oficial ar putea va avea loc cel mai devreme la MWC 2020, în februarie, deși nu prea credem această posibilitate. Posibil mai târziu, pe la mijlocul anului va fi prezentată în liniște deplină prin intermediul unui comunicat de presă.