Samsung va lansa nouă telefoane din seria Galaxy A în 2019

1259
Informațiile din ultimele câteva săptămâni au susținut că Samsung va lansa în 2019 pe Galaxy A50, A70 și A90 cu senzori de amprente in-display. Știm că noua gamă Galaxy A va avea specificații competitive și prețuri mai accesibile pentru un nou impuls pe piață. Acum, o ultimă informație din Coreea de Sud susține că nouă smartphone-uri Galaxy A vor fi lansate în acest an. Doar cele trei de mai sus vor avea senzori in-display, restul de șase nu vor avea senzori de amprentă digitală. În plus, unele smartphone-uri din seria A vor avea camere 3D ToF. Acestea au fost până acum doar la telefoane premium. Potrivit ziarului ETNews din Coreea de Sud, preluat de site-ul 91Mobiles, Samsung a început deja să achiziționeze senzori și module de la furnizori pentru seria Galaxy A. Conform informației, Samsung va lansa mai multe modele de Galaxy A în al doilea trimestru din acest an. Se spune că firma americană Aegis Technology este producătorul senzorului de amprente. Samsung a mai lucrat cu firma Synaptics din SUA pentru scanere de amprente.
Gama Galaxy A va avea senzori optici de amprente
Producția de camere foto și alte tipuri de senzori, pe de altă parte, va fi asigurată de companiile sud-coreene Partron și Mcnex. De remarcat faptul că smartphone -urile din gama mid-range Galaxy A vor avea senzori optici de amprente. Doar modelele din gama superioară Galaxy S vor avea senzori ultrasonici. Aceștia au o precizie mai mare.

Synaptics este o companie cu sediul în San Jose, California, fondată în 1986 Produce touch-pad pentru laptop-uri, touch-screen-uri, senzori de amprentă digitală și alte dispozitive. În 2012, Synaptics a introdus pentru prima dată în lume un afișaj capacitiv-touch pentru recunoașterea presiunii apăsării.

Specificațiile modelului Galaxy A50 includ un procesor Exynos 9610 cuplat cu 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB / 128 GB. S-ar putea să vină cu un display super AMOLED de 6 inch și o baterie de 4.000 mAh. Smartphone-ul este de așteptat să ruleze sistemul de operare Android 9 Pie. Departamentul foto ar putea avea o configurație triplă la spate și o cameră în față de 24 MP. Despre modele Galaxy A70 și Galaxy A90 au fost informații anterioare că vor avea noile modele Infinity Display. Cu toate acestea, nu este clar care dintre cele patru noi modele Infinity Display – Infinity U, Infinity V, Infinity O și New Infinity – vor fi folosite pe cele două smartphone-uri.