Următorul Fold Samsung va avea un alt nume: „Galaxy Z Fold 2”

725
Sursa Foto: via xda-developers.com

Originalul Samsung Galaxy Fold a fost primit foarte bine de toată lumea și utilizatorii au așteptat cu nerăbdare să vadă urmașul acestuia. Peste aproximativ o lună vom putea vedea următorul telefon / tabletă al companiei Samsung. Anul acesta am mai primit un telefon pliabil, pe Galaxy AZ Flip. Numai că Z Flip are un alt factor de formă și nu este urmașul Fold-ului original. Acum avem parte de o schimbare de nume și vom primi un Samsung Galaxy Z Fold 2.

Toată lumea a presupus că succesorul va fi numit pur și simplu Galaxy Fold 2. Acum se dovedește că va purta numele de Samsung Galaxy Z Fold 2. Prin această denumire este clar că Samsung va avea o nouă gamă Galaxy Z, unde se vor regăsi toate telefoanele pliabile, de acum și din viitor.

Galaxy Z Fold 2 noul nume al smartphone-ului pliabil Samsung

Conform unei informații publicate de XDA-Developers, următorul pliabil al companiei va fi numit Samsung Galaxy Z Fold 2. Pentru unii oameni, acest lucru nu va veni ca o surpriză. Samsung înșiși a spus în esență că litera „Z” va fi folosită pe toate dispozitivele pliabile viitoare după ce Galaxy Z Flip a fost anunțat. În februarie, un purtător de cuvânt al companiei a spus: „Am ales „Z” pentru această serie. Litera comunică intuitiv ideea unui pliu, oferind în același timp un sentiment dinamic, tineresc”.

O dovadă suplimentară pentru noua denumire: Galaxy Fold original este acum listat pe site-ul Samsung, în categoria Galaxy Z. Chiar dacă Z Fold 2 nu este încă lansat, este logic ca Samsung să aducă toate folderele sub un singur nume. Compania are acum Galaxy S pentru smartphone-uri, Galaxy Tab pentru tablete și Galaxy Z pentru telefoanele pliabile.

S Pen-ul este baghetă magică care pune în valoare telefoanele Galaxy Note. S Pen a fost lansat în 2011 cu Galaxy Note la IFA Berlin. Stiloul original Galaxy Note a avut 256 niveluri de sensibilitate la presiune. Acum înregistrează 4.096 niveluri de presiune.

Acum că numele îl știm – Galaxy Z Fold 2 – să vedem pe scurt la ce ne putem aștepta de la el. Cele mai recente informații susțin că Fold Z 2 nu va include un S Pen, în ciuda zvonurilor anterioare. Alte informații sugerează că va avea un display interior de 7,7 inch, un display exterior mai mare, 512 GB stocare, conectivitate 5G și cel mai recent procesor. Ne așteptăm să-l vedem pe Z Fold 2 în cadrul evenimentului „virtual” Galaxy Unpacked 2020, pe 5 august. Va fi lansat alături de seria Galaxy Note 20 și Galaxy Z Flip 5G.