„Samsung O” – o nouă aplicație pentru smartphone-urile Samsung

534
Samsung va introduce o noua aplicatie pentru smartphone numita Samsung O
Sursa Foto: European Union Intellectual Property Office

Potrivit unei noi informații se așteaptă ca Samsung să lanseze o nouă aplicație pentru telefoanele sale. Se speculează că aplicația Samsung va fi lansată alături de seria Galaxy S21. Recent pe 4 decembrie, Samsung Electronics a solicitat o marcă comercială în Italia la EUIPO (Oficiul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală). Marca a fost depusă pentru denumirea „Samsung O.”

Conform mărcii comerciale publicate inițial de LetsGoDigital, noua aplicație este clasificată în clasa 9/35/38/41/42/45. Mai mult, există și o descriere extinsă a aplicației. Sub titlul „Descrierea mărcii comerciale”, se afirmă că „Samsung O” este un software pentru smartphone-uri destinat „utilizatorilor să împărtășească informații zilnice pentru a oferi informații interactive și personalizate”.

Samsung O un nou software posibil pe seria Galaxy S21

În plus, descrierea aplicației spune că utilizatorii vor putea transmite în flux materiale audio, vizuale și audiovizuale, potrivit AndroidHeadlines. De asemenea, poate găzdui conținut pe internet și folosește servicii online de rețele sociale. Deci, înseamnă că această aplicație va fi un software în care utilizatorii pot căuta informații despre ultimele știri, despre jocuri, muzică și alte informații.

Compania se pregătește pentru lansarea dispozitivelor din seria Galaxy S21 la începutul anului viitor. Trei noi telefoane Galaxy S21 sunt pregătite pentru lansare. Conform mai multor scurgeri, compania ar putea îmbunătăți seria Galaxy S21, atât din punct de vedere hardware, cât și software. Se așteaptă ca Samsung O să fie preîncărcat pe dispozitivele Galaxy S21 viitoare. Samsung va lansa smartphone-urile Galaxy S21 împreună cu One UI 3.1 bazat pe Android 11. Speculăm că Samsung dorește să facă mai multe modificări de software cu noua aplicație „O”.

EUIPO – European Union Intellectual Property Office. Este o agenție a UE fondată în 1994. Este responsabilă cu înregistrarea drepturilor de proprietate intelectuală în statele UE. Are sediul în Alicante și cinci limbi de lucru – engleză, franceză, germană, italiană și spaniolă.

Revenind la această aplicație, se pare că este o versiune extinsă a Samsung Daily. Știm că Samsung Daily este o aplicație care a înlocuit Bixby Home. Vine preinstalată pe dispozitivele Galaxy care rulează One UI 2.0 sau o versiune ulterioară. Deci, ne putem aștepta ca Samsung O să fie preinstalat pe telefoanele din seria Galaxy S21.

Lansarea seriei Galaxy S21 în ianuarie 2021

În plus, există multe surprize pe care Samsung le va prezenta odată cu lansarea seriei Galaxy S21. Aparent, este demn de remarcat faptul că Galaxy S21 Ultra ar fi primul telefon din seria S care acceptă S Pen. Telefonul nu va fi livrat împreună cu S Pen și nici nu va oferi un spațiu dedicat pentru stocarea S Pen în interiorul telefonului. Utilizatorii vor trebui să-l cumpere separat.

Samsung va lansa probabil Galaxy S21 la mijlocul lunii ianuarie 2021, la un eveniment Galaxy Unpacked 2021. Noua serie emblematică Samsung va ajunge la vânzare în februarie 2021.