Samsung Odyssey Ark este incredibil, dar încă destul de scump

249
Samsung Odyssey Ark este incredibil
Sursă foto: Google

Sigur, acest monitor Odyssey Ark nu este ieftin, dar este cu siguranță incredibil și în același timp minunat. Așa că ești curios ce preț este lipit acum în magazine de gigantul monitor Samsung Odyssey Ark. Ei bine, pregătiți-vă pentru că acesta nu este un monitor obișnuit.

Deci, cât vă costă Samsung Odyssey Ark? A fost lansat inițial în 2022, cu un preț de vânzare cu amănuntul de 3.499,99 de dolari. Din fericire, multe s-au schimbat de atunci. Deci, cât costă să cumperi acum un monitor Samsung Odyssey Ark? De obicei, în puteți găsi acum la un preț cuprins între 1.999 USD și 2.999 de dolari pe site-ul oficial Samsung, dar și la alți retaileri. Sunt mulți bani, dar, din nou, primești o mulțime de monitor.

iLoveSamsung nu este un site afiliat Samsung, este un site independent, un site al fanilor Samsung. Nu facem reclame și nu acceptăm reclame plătite pe site. Cele care apar sunt reclamele impuse de Google. Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.

Samsung Odyssey Ark – un monitor din altă galaxie

Ecranul mini-LED VA (VA – vertical alignment) 4K de 55 de inch are o luminozitate maximă de 2.000 niți, oferindu-vă performanță HDR2000. Această fiară cu ecran curbat și o diagonală de 55 de inch (139,7 centimetri) are o rezoluție 4K UHD și tehnologia Quantum Mini-LED care îți va face jocurile să apară ca floricelele într-un cuptor cu microunde.

Samsung Odyssey Ark
Sursă foto: Samsung

Samsung Odyssey Ark are un raport de aspect de 16: 9, o rată de actualizare a ecranului de 165 Hz și timp de răspuns de 1 ms GTG (de la gri la gri). Rezoluția 4 K 3840 x 2160 pixeli este mai mult decât vă doriți pe un monitor de jocuri, iar luminozitatea maximă ajunge până la 600 cd/m². Monitorul are unghiuri de vizualizare (H/V) 178 ° / 178 ° și raza de curbură 1000R. Este un monitor incredibil pentru jocuri! Cu acest monitor jucătorii pot descoperi și se pot bucura de jocurile pe care le iubesc. Samsung are parteneri aici pe Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia, Utomik și Amazon Luna.

Utomik este o platformă de abonament de jocuri fondată în 2014 cu sediul în Palo Alto, California. Oferă peste 1.250 de jocuri de la peste 170 de studiouri. Utomik oferă streaming de jocuri, precum și soluții de jocuri bazate pe cloud.

Lansat inițial la CES 2022 la începutul anului trecut, Samsung Odyssey Ark a fost premiat cu CES Innovation Award. Odyssey Ark are „Sound Dome Tech” cu AI Sound Booster și Dolby Atmos pentru a îmbunătăți experiența de sunet surround. Are patru difuzoare, câte unul la fiecare colț și două woofer-uri centrale. Are suport HDR10+ și disponibile patru porturi HDMI.

De asemenea, monitorul are Multi View care permite utilizatorilor să folosească ecranul mare la întregul său potențial. Asta nu este chiar totul, Samsung Odyssey Ark are sistemul de operare Tizen. Asta înseamnă că este în esență și un televizor inteligent, cu jocuri în cloud, streaming media și multe altele.