Samsung Odyssey ARK de 55 de inch ar putea fi lansat în această vară

276
Samsung Odyssey ARK de 55 de inch
Sursa foto: techeblog.com

Compania Samsung se pregătește să lanseze monitorul său Samsung Odyssey ARK de 55 inch în această vară în luna august. Dezvăluit pentru prima dată la CES 2022 Las Vegas, monitorul masiv curbat pentru jocuri de jocuri Samsung Odyssey ARK de 55 de inch este extrem de așteptat de jucătorii profesioniști și nu numai.

Potrivit Techeblog, monitorul curbat de 55 de inch (139,7 centimetri) Samsung Odyssey ARK a fost văzut la Agenția de Cercetare Radio din Coreea și la Agenția pentru Energie în ultimele săptămâni, semnalând că Samsung pregătește produsul pentru lansare. Ambele sunt agenții care certifică produsele de comunicații care urmează a fi comercializate în Coreea de Sud.

Samsung Odyssey ARK cu suport AMD FreeSync și NVIDIA G-Sync

Nu au fost confirmate încă specificații, dar se zvonește că va avea o rază de curbură de 1000R; rezoluție UHD; o rată de reîmprospătare activă de 165 Hz; timp de răspuns de 1 ms; șase difuzoare de sunet surround cu suport Dolby Atmos; și suport pentru AMD FreeSync / NVIDIA G-Sync. Ar putea avea un preț în jur de 2.500 euro, deoarece Odyssey Neo G8 de 32 de inch, mult mai mic, se vinde cu aproximativ 1.500 de euro.

Spre deosebire de alte monitoare de jocuri curbate, Samsung Odyssey ARK are un afișaj OLED 4K și raportul de aspect 16:9. Monitorul este completat cu suporturi pentru moduri de pivotare, înclinare și rotație. De asemenea, puteți seta raportul de aspect la ultrawide la 21:9 sau ultrawide 49:9.

Raportul de aspect al unei imagini este raportul dintre lățimea și înălțimea ei nu la dimensiunea reală a imaginii. Este exprimat ca două numere separate utilizând aceeași unitate de lungime, de exemplu 16:9 sau 19:9.

Un lucru care adaugă credibilitate acestei informații este că Samsung a lansat cu succes și alte monitoare anunțate anul acesta. Monitorul Samsung M8, cu siguranță mai puțin ambițios (dar foarte drăguț), se vinde extrem de bine. La fel este cazul cu monitorul de gaming curbat mai mic, Samsung Odyssey Neo G8. Deși, evident, aceste lansări de succes nu sunt o dovadă că Samsung Odyssey Ark va fi următorul lansat, este bine să vedem că Samsung are un istoric în ceea ce privește livrările de monitoare în acest an.