Samsung a ales T1 Entertainment & Sports partener oficial în display-uri

677
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Electronics a anunțat ieri parteneriatul oficial cu organizația globală de e-sport, T1 Entertainment & Sports (T1). Prin acest parteneriat, toate echipele și jucătorii aflați la unitatea de pregătire a sediului T1 din Seul vor practica diferitele jocuri pe calculator folosind cele mai noi monitoare curbate de jocuri Samsung, Odyssey G9 și G7. De asemenea, jucătorii vor purta uniforme care prezintă logo-ul Odyssey atunci când participă la evenimente sportive.

Portofoliul Odyssey oferă o combinație de curbură 1000R de înaltă performanță, calitate excelentă imaginii QLED, timp de răspuns rapid de 1ms și rată de reîmprospătare 240Hz pentru cea mai imersivă experiență de joc.

Suntem mândri să fim parteneri cu T1 Entertainment & Sports lider în materie de gaming. Îi vom ajuta în succesul lor continuu și în creșterea globală în calitate de partener oficial”. A declarat Hyesung Ha, vicepreședinte senior al Visual Display Business la Samsung Electronics. „Gama noastră de monitoare Odyssey oferă cele mai noi tehnologii pentru jocuri. Cu viteză rapidă, curbură confortabilă pentru ochi și un design elegant, oferim jucătorilor profesioniști avantajul competitiv de care au nevoie„.

Monitoarele Odyssey folosite de T1 Entertainment & Sports

Echipa Ligii Legendelor de la T1 este una dintre cele mai cunoscute echipe profesioniste de gaming din lume. Este singura echipă care a câștigat trei titluri din Campionatul Mondial Liga Legendelor. În plus, T1 are echipe și jucători profesioniști în segmente de jocuri competitive care includ Valorant, Fortnite, Dota 2, PUBG, Super Smash Bros., Hearthstone, Apex Legends, Overwatch și FIFA Online 4.

T1 Entertainment & Sports, este un joint-venture între SK Telecom și Comcast Spectacor, o companie globală de e-sport (sporturi electronice). Echipa T1 Entertainment & Sports a câștigat trei Campionate Mondiale League of Legends (2013, 2015, 2016).

Parteneriatul va derula o serie de activități promoționale cu Samsung și echipa de renume mondial din Liga Legendelor. Un eveniment de întâlnire și salutare a fanilor va fi găzduit la o dată ulterioară. Cu această ocazie fanii se vor întâlni cu jucătorii și vor vedea în acțiune monitoarele de jocuri Samsung Odyssey.

În urma acestui eveniment Samsung va prezenta videoclipuri și seria „The Locker Room” cu echipa, care vor fi încărcată pe canalul YouTube T1 Entertainment & Sports. Conținutul promovează cele mai recente realizări ale echipei și evidențiază tehnologia Samsung folosită pentru monitoarele de jocuri.

În plus, Samsung Odyssey G9 și G7 vor fi amplasate în sala „Samsung Player Lounge”, la noul sediu al T1, care va fi deschis în curând la Seul. Fie că joacă jocuri sau creează conținut cu monitoarele Odyssey, toate echipele T1, jucătorii și creatorii de conținut vor avea acces la cea mai recentă tehnologie de monitorizare a jocurilor pentru performanță, precizie și productivitate.

Sunt încântat pentru că Samsung sponsorizează T1, oferind echipelor noastre monitoare de cea mai bună calitate„. A spus Lee „Faker” Sang-hyeok, un jucător profesionist din Liga Legendelor din Coreea de Sud, conform NewsSamsung. „Aștept cu nerăbdare să joc pe noul model Odyssey„.