Samsung a lansat monitorul Odyssey G7 T1 Faker Edition în Coreea

728
Sursa Foto: via universmartphone.com

Samsung și-a prezentat seria de monitoare de jocuri Odyssey la începutul acestui an la CES 2020. Gama a constat din monitoarele Odyssey G7 și Odyssey G9, cu afișaje curbate QLED VA (vertical alignment). Acestea au o rată de reîmprospătare de 240 Hz, HDR, timp de răspuns GTG de 1 ms și G-Sync. Acum Samsung a anunțat că a lansat o versiune specială a Odyssey G7 T1 Faker Edition, inspirată de celebrul jucător din League of Legends, Faker.

Compania sud-coreeană a proiectat monitorul de jocuri Odyssey G7 T1 Faker Edition în colaborare cu organizația de e-sport T1 SK Telecom. Monitorul ediție specială vine în culorile lui Faker: roșu și argintiu închis. Monitorul original Samsung Odyssey G7 a venit în negru și albastru. Monitorul vine, de asemenea, cu semnătura lui Faker pe rama colțului inferior și pe suport. Faker este un jucător legendar al League of Legends, iar numele său original este Lee Sang-Hyeok.

Odyssey G7 T1 Faker Edition de 34 inch costă 859$

Versiunea de 27 inch a Odyssey G7 T1 Faker Edition are un preț de ~747$, iar versiunea de 32 inch costă aproximativ 859 dolari în Coreea de Sud. Monitorul are, de asemenea, o siglă de parteneriat Samsung și T1 SK Telecom. Ambele companii s-au asociat în urmă cu patru luni și se așteaptă ca parteneriatul să crească imaginea Samsung în segmentul monitoarelor de jocuri.

Monitorul original de joc Odyssey G7 de la Samsung vine în versiuni de 27 și 32 inch și ambele folosesc ecrane curbate 1000R cu panouri QLED VA și rezoluție QHD. Monitorul Odyssey G7 oferă compatibilitate atât cu AMD FreeSync 2, cât și cu Nvidia G-Sync. De asemenea, oferă iluminare „Core” și gestionarea cablurilor. A fost lansat pentru prima dată pe piața internă Samsung în urmă cu patru luni.

Faker este numele de joc a lui Lee Sang-hyeok, născut la 7 mai 1996. Este un jucător profesionist din Coreea de Sud participant la Liga Legendelor. Faker este unul dintre cei doi jucători care au câștigat Campionatul Mondial League of Legends de trei ori, în 2013, 2015 și 2016.

Faker (Lee Sang-hyuk), considerat cel mai bun jucător din League of Legends din toate timpurile, a declarat conform Universmartphone. „Sunt încântat să prezint un produs special Samsung, compania numărul unu în monitoarele de jocuri din lume. Sper că mulți jucători vor experimenta cele mai bune jocuri prin T1 Faker Edition”.

Odyssey G7 T1 Faker Edition este disponibil pentru cumpărare în magazinele fizice și online începând cu data de 23 septembrie.