Site-ul Samsung OLED Finder vă permite să aflați ce ecran are telefonul

283
Site Samsung OLED Finder va permite sa aflati ce ecran are telefon
Sursa foto: via sammobile.com

Samsung Display a lansat un nou site web pentru a ajuta toată lumea să afle dacă produsele lor dispun de tehnologia Samsung OLED. Site-ul se numește Samsung OLED Finder și include dispozitive fabricate de Samsung Electronics, dar și de la alte mărci de telefoane mobile. Amintim aici Asus, Oppo, Xiaomi, Vivo, Realme, OnePlus și Meizu.

Samsung OLED Finder este momentan în faza beta. Deocamdată motorul său de căutare este limitat la 700 de modele de smartphone-uri de la opt mărci diferite de smartphone-uri. Cu toate acestea, Samsung Display spune că dorește să extindă capacitățile noului site web OLED Finder. În acest fel utilizatorii pot să identifice dacă laptopurile și tabletele lor sunt echipate cu ecrane OLED fabricate de Samsung.

Cu Samsung OLED Finder puteți afla ce ecran are dispozitivul dvs.

Puteți accesa site-ul web Samsung OLED Finder direct, dar rețineți că acesta se află în fazele beta. În acest fel, cel puțin în această fază, este posibil să întâmpinați unele probleme minore, conform SamMobile. În momentul scrierii acestui articol, căutarea dispozitivelor după „Alte” mărci nu pare să funcționeze. Deci, dacă încercați să aflați dacă un iPhone are un Display Samsung OLED, s-ar putea să nu reușiți. Dar suntem siguri că Samsung va rezolva aceste probleme și va îmbunătăți Finder-ul la timp.

Samsung Display spune că 70% dintre smartphone-urile care folosesc panouri OLED folosesc tehnologii Samsung. Compania este cel mai mare furnizor de ecrane OLED din lume, cu o cotă de piață de 70%. Totuși, subsidiara Samsung Electronics nu este singurul producător de ecrane OLED. Prin urmare, scopul site-ului OLED Finder este „de a oferi informații mai precise consumatorilor care caută produse Samsung OLED superioare”.

OLED este acronimul de la Organic Light-Emitting Diode – diodă emițătoare de lumină organică. Este o componentă electronică în formă de folie foarte subțire și luminoasă făcută dintr-un material organic semiconductor. Mai este denumit și LED organic.

OLED Finder poate fi un instrument foarte util pentru potențialii cumpărători de smartphone-uri. Și site-ul web va fi și mai util odată ce tabletele și laptopurile vor fi adăugate. Samsung nu a dezvăluit când se va întâmpla exact asta, dar cu laptopurile OLED care devin acum mai populare și cu mai mulți producători de Android tot mai interesați de tablete, aceste capabilități extinse OLED Finder vor fi binevenite.