Seria Samsung OLED TV 2023 bine primită de mass-media din SUA și UK

191
Samsung OLED TV
Sursă foto: via Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat în acest an o nouă serie OLED 2023, după ce de ani de zile compania ne-a răsfățat cu televizoare QLED sau Neo-QLED. Deja seria Samsung OLED TV 2023 primește recenzii favorabile una după alta de la cele mai renumite publicații media tehnologice globale din SUA și Marea Britanie.

Compania Samsung a spus că noua serie OLED TV va merge „cu mult dincolo de ceea ce a fost disponibil de la televizoarele OLED până în prezent”. Noile televizoare folosesc Neural Quantum Processor 4K aflat pe televizoarele QLED de vârf ale companiei. Samsung OLED TV S95C este disponibil în diagonale de 55 inch (139,7 centimetri), 65 inch (165,1 cm) și 77 inch (195,58 centimetri).

Site-ul american IT „PC Mag” a lăudat televizorul Samsung OLED TV S95C. „Este noul Rege al OLED-urilor”, a spus PC Mag. „Samsung OLED TV S95C este cel mai luminos și mai viu televizor dintre produsele testate”. A fost selectat ca „Alegerea editorului în 2023. „Are o rată de reîmprospătare de 144 Hz, mai mare decât la majoritatea televizoarelor de ultimă generație. Decalajul de intrare în modul joc este de 1 milisecundă, mult mai bun decât standardul din acest domeniu. Modelul S95C atinge performanțe de care jucătorii sunt foarte mulțumiți”.

PC Mag, Tech Radar și Trusted Reviews au lăudat Samsung OLED TV

Colegii noștri de la site-ul britanic IT „TechRadar” au spus: „în comparație cu televizorul Samsung OLED TV de anul trecut, noul model este cu 32% mai luminos. Este cel mai strălucitor televizor dintre produsele OLED testate până acum”. TechRadar a continuat: „modelul S95C arată o uniformitate excelentă a ecranului după testarea la diferite niveluri de luminozitate. Designul Infinity One al televizorului Samsung OLED este surprinzător de subțire”.

TrustedReviews este unul dintre cele mai importante site-uri de știri și recenzii tehnologice din Marea Britanie. Acoperă totul, de la telefoane la laptopuri și de la aspiratoare la jocuri. A fost fondat în 2003 li are sediul în Londra, Marea Britanie.

Un alt cunoscut site britanic, „TrustedReviews” a lăudat noua serie Samsung OLED TV 2023, potrivit Samsung Newsroom. „Ambele modele S90C și S95C au îmbunătățit cu succes performanța OLED în diferite domenii. Este vorba despre luminozitatea maximă și luminozitatea medie, implementarea culorilor și reducerea imaginilor ulterioare.”

Un alt site britanic IT, „WHAT HI-FI”, a spus: „televizorul OLED Samsung este unul dintre cele mai subțiri realizate vreodată. Are o grosime de doar câțiva milimetri. Când am văzut televizorul am fost uimit de calitatea imaginii mai strălucitoare și mai plină de viață a televizorului Samsung.”

Televizorul Samsung are tehnologia „Quantum HDR OLED+. Acesta are cea mai bună claritate chiar și în conținut cu luminozitate variată și este echipat cu „Neural AI Quantum Processor 4K. Astfel ajunge la un nivel ridicat de luminozitate și culoare, păstrând în același timp avantajele tehnologiei OLED.”