Ce este și ce face Samsung One Connect la televizoarele Samsung?

715
Samsung One Connect
Sursă foto: Techradar

Televizoarele Samsung sunt extrem de populare în întreaga lume, oferind ecrane de înaltă calitate în diferite dimensiuni și prețuri, multe modele oferind imagini incredibil de vii și detaliate. Dar televizorului tău Samsung îi poate lipsi ceva numit cutie One Connect. Deci, ce este Samsung One Connect și este necesar pentru a vă folosi de televizorul Samsung? Poți să te uiți la un televizor Samsung fără el?

Deci ce este Samsung One Connect? În zilele noastre, oamenii merg adesea dincolo de simpla conectare a televizoarelor la o cutie de satelit. Oamenii conectează laptopuri, console de jocuri și alte componente hardware la televizoarele lor, rezultând cabluri încurcate. Acest lucru poate fi incredibil de frustrant și poate duce la un șoc electric și pericol de incendiu. Astfel de încurcături vă pot deteriora chiar și cablurile fără a putea fi reparate, potrivit colegilor noștri de la site-ul Makeuseof. Dar cum îți poți păstra cablurile ordonate? Aici intervine Samsung One Connect.

Samsung One Connect vă ordonează cablurile unui televizor

One Connect este un receptor media și un tuner TV care poate simplifica organizarea cablurilor pentru a minimiza încurcăturile și, prin urmare, pericolele sau defecțiunile. După cum puteți vedea mai sus, One Connect vine sub forma unei cutii dreptunghiulare, cu o gamă de intrări diferite de cablu.

Modelele mai noi ale One Connect vin cu porturi HDMI 2.1, un port Ethernet, un port de ieșire optic, trei porturi USB 2.0, o intrare pentru antenă RF și un canal de întoarcere audio îmbunătățit. Acest lucru vă permite să conectați multe dispozitive la cutia One Connect și, la rândul său, la televizor.

Unul dintre cele mai mici televizoare a fost fabricat la începutul anilor 1980. Ceasul TV Seiko avea un ecran LCD care măsura doar 1,25 inch (3,17 cm). Era nevoie de un receptor de buzunar pentru a viziona emisiuni și de un set de căști pentru sunet.

Puteți plasa cutia One Connect oriunde vă place mai mult, fie în spatele televizorului, pe peretele de dedesubt (dacă este montată) sau în altă parte în apropiere. Dar nu se poate nega că, cutia tipică Samsung One Connect este destul de voluminoasă și poate fi greu de depozitat în locuri mai mici. În zilele noastre, mulți oameni apreciază minimalismul și nu doresc ca dispozitivele lor să fie prea mari sau neplăcute din punct de vedere estetic.

Așadar, în 2021, Samsung a lansat Slim Connect Box. După cum sugerează și numele, aceasta este o versiune mai subțire și mai elegantă a cutiei One Connect, care este mult mai ușoară. În plus, datorită dimensiunilor sale reduse, Slim Connect Box este mai ușor de ascuns în spatele televizorului, dacă doriți.

Puteți utiliza un televizor Samsung și fără One Connect

Dar chiar ai nevoie de o cutie One Connect? Este o cerință pentru un televizor Samsung (și unele modele de monitoare) sau pur și simplu un supliment convenabil? Deci, ai nevoie de o cutie Samsung One Connect?

Pe scurt, nu. Nu trebuie să aveți o cutie Samsung One Connect pentru a utiliza televizorul Samsung. Acest dispozitiv a câștigat popularitate în rândul proprietarilor de televizoare Samsung, deoarece este atât de benefic în menținerea în ordine a cablurilor. Deci, nu vă faceți griji. Puteți folosi în continuare un televizor Samsung fără a adăuga o cutie One Connect.

Dar un One Connect ți-ar putea fi util, mai ales dacă televizorul tău este conectat la mai multe dispozitive simultan. După cum am menționat anterior, o grămadă de cabluri încâlcite poate fi periculoasă și poate arăta inestetic. O cutie One Connect vă poate ajuta să vă ordonați cablurile conectate și să vă îndepărtați de pericole.

Dacă credeți că veți beneficia de o cutie One Connect, probabil că veți putea găsi cu ușurință una online. Prețurile pentru One Connect variază între 100 și 300 USD, în funcție de versiunea și starea dispozitivului. Veți putea cumpăra una la un preț mai mic dacă este folosită sau recondiționată.

Puteți găsi cutii One Connect pe Amazon, eBay, AliExpress, OnBuy și o gamă largă de alți retaileri. Deci, dacă sunteți interesat să obțineți unul dintre aceste dispozitive la îndemână, consultați unul dintre aceste site-uri pentru a vedea ce este oferit.

Samsung One Connect este util, dar nu vital. În timp ce utilizarea unei cutii Samsung One Connect poate fi de mare ajutor, nu este deloc esențială pentru utilizarea televizorului. Verificați One Connect dacă sunteți interesat de ceea ce vă poate oferi, dar amintiți-vă că, dacă nu simțiți că aveți nevoie de el, nu vă va afecta experiența TV Samsung.