Samsung One Hand Operations+ aduce un „Cursor virtual”

669
Sursa Foto: via xda-developers.com

Dorim mereu un ecran tot mai mare pe companionul nostru zilnic și toată lumea dorește un astfel de ecran. Și Samsung chiar acest lucru face, aduce mereu ecrane tot mai mari. Sunt excelente pentru filme, navigare pe Internet, trimiterea de mesaje sau orice altceva facem cu smartphone-ul. Aplicația Good Lock de la Samsung are un mod numit One Hand Operations+ și acesta acum vine cu un touch pad virtual. Acest lucru vă permite să accesați orice parte a ecranului dvs. fără a fi necesar să minimalizați ecranul.

One Hand Operations+ se folosește pentru exact ceea ce derivă din numele său: Operarea telefonului cu o singură mână. Vă permite să navigați sau să faceți ce doriți cu o singură mână sau cu un singur deget, conform XDA-Developers. Cu One Hand Operations+ este mai confortabil să folosiți smartphone-ul, în special cele cu ecran mare, cu o singură mână. Puteți chiar seta funcții bazate pe diferite gesturi de direcție scurte, cum ar fi orizontală, diagonală sus, diagonală în jos.

Cursor virtual în modul Samsung One Hand Operation+

În ultimele luni, Samsung a lansat câteva actualizări pentru suita sa de personalizare Good Lock. A introdus suport pentru One UI 2.0 și funcții suplimentare pentru NavStar. Cu One Hand Operations+ puteți reduce dimensiunea ecranului pentru o utilizare mai ușoară cu o mână. Acum One Hand Operations+ a fost actualizat și primim un „Cursor virtual” pentru o mai bună accesabilitate. Nu mai este nevoie să reduceți dimensiunea ecranului. Cea mai recentă actualizare vă permite acum să activați un touch pad virtual, astfel încât să puteți folosiți întregul ecran al telefonului și să îl accesați cu o singură mână.

Good Look este o aplicație lansată de Samsung în 2016. Good Look include o varietate de opțiuni de personalizare, inclusiv tematici, modificări UI și multe altele. Aplicația a fost actualizată în februarie 2020 cu suport pentru Android 10 și One UI 2.0.

Pentru cei ce nu știu, One Hand Operations+ oferă și un set de instrumente care permit utilizatorilor să personalizeze părți ale unei interfețe interioare și să îmbunătățească capacitatea de utilizare. Actualizarea recentă la versiunea 3.2.43 a adus caracteristica „Virtual Cursor”.

Această nouă caracteristică este utilă în special pentru utilizatorii de Galaxy S20 Ultra și Note 10+. Sigur și alte smartphone-uri Samsung au ecrane mari, greu de utilizat cu o singură mână. Având touch pad-ul virtual, vă va fi mai ușor să utilizați un telefon cu ecran mare precum Galaxy S20+ (6,7 inch) sau Galaxy S20 Ultra (6,9 inch).

Puteți actualiza modulul One Hand Operations+ din aplicația Good Lock. Actualizarea One Hand Operations+ la versiunea v3.2.43 poate fi descărcată de pe Google Play Store. Până acum unele aplicațiile terțe precum Reachability Cursor au oferit o astfel de caracteristică. Dar suntem încântați că Samsung a luat o astfel de decizie pentru a rezolva această problemă.