Viteză de încărcare impresionată pe Samsung Galaxy S20 Ultra

1860
Sursa Foto: SamMobile.com

Bateriile și camerele foto sunt cele mai importante lucruri de care țin cont cumpărătorii de azi. Capacitățile bateriilor de pe telefoanele Samsung Galaxy din toate segmentele de preț au primit un impuls masiv în acest an. De la telefonul ieftin Galaxy M11 până la Samsung Galaxy S20 Ultra de 1.400 de euro, Samsung a lansat în ultimele luni câteva telefoane care au o baterie de 5.000mAh.

Samsung Galaxy S20 Ultra, încărcat cu multe caracteristici specifice unui telefon puternic, precum o rată de reîmprospătare a afișajului de 120Hz și un ecran de aproape 7 inch, durează foarte mult cu o singură încărcare datorită dimensiunii bateriei sale. Mai mult decât atât, însă, este impresionat de cât de repede trece de la 0 la 100% cu încărcătorul de 25W furnizat.

Încărcare mult mai rapidă pe Galaxy S20 Ultra decât pe Note 10+

Utilizatorii folosesc deja telefonul Galaxy S20 Ultra de aproximativ trei săptămâni și toți sunt încântați de viteza de încărcare a acestuia. Toate cele trei modele de Samsung Galaxy S20 acceptă o încărcare super rapidă de 25W. Totuși, Samsung pare să fi reglat pe S20 Ultra pentru a se încărca cel mai rapid, sau cel puțin într-un timp similar cu Galaxy S20+, în ciuda diferenței de capacități ale bateriei.

S20 Ultra are nevoie de o oră de încărcare pentru a ajunge de la 0 la 100%. Acest lucru este cu atât mai impresionant dacă ne gândim că acum doar șase luni, Galaxy Note 10+, cu o baterie de 4.300mAh se încărca de la 0 la 100% în 65 de minute. Vedeți pe iLoveSamsung și o comparație între Galaxy S20 Ultra și Galaxy S10+.

Încărcarea rapidă sau Quick Charge este o tehnologie dezvoltată de Qualcomm și utilizată pentru încărcarea telefoanelor mobile prin USB. Tehnologia Quick Charge a fost lansată de Qualcomm în 2013. Tehnologia Samsung de încărcare rapidă se numește Fast Charging.

Cu orice tehnologie de încărcare rapidă, puterea primită de la încărcător începe să se diminueze după ce treceți o încărcare de 50-60%. Acest lucru pare să nu se întâmple la fel de mult pe Galaxy S20 Ultra în comparație alte telefoane Galaxy. Este un lucru bun să vedem că Samsung a pus o baterie mare pe modelul de top S20 Ultra (5.000mAh). Acest smartphone poate dura o zi întreagă cu o utilizare considerabilă, chiar cu rata de actualizare de 120Hz activată.

Desigur, sunt multe alte lucruri care or să vă placă la Samsung Galaxy S20 Ultra. Multe dintre ele le veți descoperi în folosirea zilnică a acestui excelent telefon. Nu trebuie să uitați nici de Galaxy S20+, foarte bun și el, dar mai atractiv ca preț.