Samsung One UI 4.1 aduce multe funcții noi pentru Galaxy S20 FE 5G

467
Samsung One UI 4.1 aduce multe functii noi pentru Galaxy S20 FE 5G
Sursa Foto: SamMobile.com

În ultimele zile Samsung a lansat actualizarea One UI 4.1, bogată în funcții, pentru diverse telefoane high-end și mid-range. Sunt incluse aici seria Galaxy S21, Galaxy S21 FE, seriile Galaxy S20, Galaxy S10, Galaxy Note 20 și seria Galaxy Note 10. Samsung One UI 4.1 a ajuns și la Galaxy Z Flip 3, Galaxy Z Fold 3, Galaxy A52 5G, Galaxy A42 și Galaxy M52.

Actualizarea One UI 4.1 a început să fie lansată și pe Galaxy S20 FE 5G cu versiunea de firmware G781BXXU4FVC2. Potrivit SamMobile, actualizarea ocupă un spațiu de memorie de aproximativ 6,30GB. Actualizarea este deja disponibilă în Polonia, Franța și Luxemburg și se așteaptă că mai multe piețe europene să primească actualizarea în următoarea perioadă. Noul software include, de asemenea, actualizarea de securitate din martie 2022 care remediază 50 de vulnerabilități.

Caracteristici ajunse pe Galaxy S20 FE cu Samsung One UI 4.1

Actualizarea Samsung One UI 4.1 include Google Duo Live Sharing, Smart Widgets, Color Palette și capacitatea de a captura imagini portret chiar și în condiții de lumină scăzută. De asemenea, oferă posibilitatea de a adăuga efecte portret oricărei imagini cu o persoană în ea și de a regla iluminarea. Editorul de imagini încorporat acceptă eliminarea obiectelor, reflexiilor și umbrelor. Vedeți pe I❤️Samsung o comparație între Galaxy S20 FE și Galaxy S21 FE!

Odată cu noua actualizare, Samsung Galaxy S20 FE 5G permite, de asemenea, adăugarea de GIF-uri de la Tenor la propriile dvs. avatare AR Emoji. Puteți adăuga culori de fundal în modul mască și puteți converti obiecte din lumea reală în autocolante 3D. Samsung Health oferă informații mai detaliate despre sănătate și fitness și oferă sfaturi pentru a vă atinge obiectivele de sănătate. Smart Switch este acum mai personalizabil.

Samsung Smart Switch facilitează transferul datelor de pe vechiul telefon pe un nou dispozitiv Samsung Galaxy. Smart Switch vă ajută să transferați fișiere, imagini, muzică și alte date importante prin cablu, wireless sau folosind un PC.

SmartThings Find vă permite să împărtășiți articolele pierdute împreună cu familia și prietenii. Partajarea rapidă permite acum partajarea acreditărilor Wi-Fi și istoricul de editare pentru imaginile partajate cu alții. Tastatura Samsung oferă acum mai multe limbi și machete și are sugestii de scriere bazate pe gramatică.

Dacă sunteți utilizator Galaxy S20 FE 5G în Polonia, puteți verifica noua actualizare navigând la Setări -> Actualizare software și, dacă este acolo, apăsați Descărcare și instalare. Înainte de a instala actualizarea, asigurați-vă că aveți o baterie suficient de încărcată și telefonul conectat la o rețea Wi-Fi. Desigur, dacă pachetul dvs. de date suportă, puteți utiliza și rețeaua de date mobile.