Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21

486
Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21
Sursa Foto: via xda-developers.com

Samsung a anunțat că va lansa în curând programul beta One UI 4 bazat pe Android 12 pentru seria Galaxy S21. Compania a distribuit informațiile într-o postare recentă, un banner, pe forumul comunității Samsung. Compania nu menționează o dată specifică pentru lansarea Samsung One UI 4 beta, dar dezvăluie că lansarea se va baza pe Android 12 și va fi disponibilă pentru seria Galaxy S21.

Anunțul dezvăluie că utilizatorii de Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra vor putea participa la programul beta înregistrându-se prin intermediul aplicației Samsung Members de pe dispozitivele lor. Aplicația va trimite o notificare când One UI 4 beta este disponibil. Apoi utilizatorii vor putea face clic pe imaginea bannerului pentru a se înregistra la program.

Nu sunt detalii despre Samsung One UI 4 beta bazat pe Android 12

Samsung nu a împărtășit niciun detaliu despre noile funcții pe care le vom vedea în versiunea beta One UI 4. Cu toate acestea, utilizatorul Twitter Chun (@ chunvn8888) susține că actualizarea va include modificări ale pictogramei și culorilor, împreună cu noile funcții care vin în Android 12. În plus, Samsung va oferi optimizare mai bună pentru dispozitivele alimentate cu Snapdragon 888 / Exynos 2100.

Chun susține că lansarea One UI 4 beta pentru seria Galaxy S21 va începe în august, conform XDA-Developers. Lansarea stabilă va urma probabil cândva în noiembrie sau la începutul lunii decembrie. Este posibil ca Samsung să anunțe programul beta în timpul evenimentului Unpacked luna viitoare. Inițial au fost zvonuri că Samsung va trece peste varianta One UI 3.5, iar acum s-au dovedit a fi adevărate.

Samsung Members este o comunitate de profesioniști Galaxy care oferă sprijin, feedback și analiză despre telefoanele Galaxy. Oferă sfaturi pentru folosirea unei aplicații, o mulțime de informații și cele mai recente știri despre produse.

Înscrierea la programul beta și toate informații despre derularea acestui program vor fi anunțate prin aplicația Samsung Members. Trebuie remarcat un lucru aici, debutul programului beta pentru Samsung One UI 4 este mai rapid decât anul trecut. În 2020 Samsung a tachinat inițial lansarea publică a programului beta One UI 3.0 pentru seria Galaxy S20 la sfârșitul lunii septembrie, deci, acum este cu două luni mai devreme.

Odată ce programul beta Galaxy S21 va fi lansat, ne putem aștepta să fie disponibil în mai multe țări. Aproape sigur, nici de această data utilizatorii din România nu vor avea acces la acest program. Samsung va aduce și alte dispozitive mai vechi în program, cum a făcut cu One UI 3.0 beta anul trecut.