Samsung One UI 4 beta lansat pentru seria Galaxy S21

432
Samsung a lansat programul One UI 4 beta pentru seria Galaxy S21
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung a lansat programul One UI 4 beta pentru seria Galaxy S21 (Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra). Interfața Samsung One UI 4 se bazează pe sistemul de operare Android și introduce noi și îmbunătățite funcții de personalizare și confidențialitate. Acestea oferă utilizatorilor control asupra multor aspecte ale experienței lor mobile. Participanții pot previzualiza noua și îmbunătățită interfață cu utilizatorul și pot trimite feedback înainte de lansarea oficială.

One UI 4 îi ajută pe utilizatori să-și creeze propria experiență mobilă optimizată pentru a-și îndeplini nevoile și preferințele unice”. A declarat dr. TM Roh, președinte și șef al companiei de comunicații mobile Samsung Electronics, conform Samsung Newsroom. „Așa cum am făcut cu fiecare iterație a One UI, am ascultat utilizatorii noștri pentru a înțelege instrumentele și inovațiile necesare pentru a crea o experiență generală mai bună, mai fiabilă și îmbunătățită a utilizatorului”.

Programul One UI 4 beta permite utilizatorilor să încerce funcțiile actualizate One UI 4 înainte de lansarea oficială. Proprietarii telefoanelor din seria Galaxy S21 din anumite piețe se pot înregistra pentru programul beta prin intermediul aplicației Samsung Members. Programul beta va fi disponibil în China, India, Germania, Polonia, Coreea de Sud, Marea Britanie și SUA. Data lansării poate varia în funcție de fiecare piață.

Experiențe încântătoare și aspectul pe care îl dorești cu Samsung One UI 4

Participanții vor putea previzualiza proiectul Samsung One UI 4 și noile caracteristici și pot trimite feedback. Este posibil ca unele dintre noile funcții să nu fie acceptate atunci când programul beta este deschis. Samsung va utiliza informațiile colectate din programul beta pentru a regla One UI 4 înainte de a lansa un upgrade final optimizat la sfârșitul acestui an.

Interfața de utilizare Samsung One UI 4 aduce o experiență mobilă unificată smartphone-urilor Galaxy prin interacțiuni simplificate și simplificate și un design curat și elegant. Participanții la programul beta vor putea experimenta capabilități cuprinzătoare de personalizare și controale de confidențialitate care le permit să-și proiecteze experiența mobilă ideală – una care se adaptează în mod unic nevoilor lor individuale și le permite să-și exprime cine sunt.

UI – User Interface sau Interfața cu utilizatorul. Este spațiul în care au loc interacțiunile dintre oameni și mașini. Termenul este cel mai mult folosit în contextul sistemelor informatice (personale) și al dispozitivelor electronice.

Cu One UI 4, utilizatorii primesc opțiuni de personalizare la fiecare pas. Noua interfață este mai complexă și urmează la Samsung One UI 3. O multitudine de opțiuni de temă le permite utilizatorilor să regleze aspectul și funcționalitatea dispozitivului lor. În acest fel le oferă instrumente pentru a-și configura ecranele de start, pictogramele, notificările, imaginile de fundal și multe altele. În plus, widgeturile reproiectate, actualizate oferă o personalizare profundă – de la vizibilitate la aspect.

Utilizatorii au, de asemenea, acces convenabil la o gamă mai robustă și diversă de emoji-uri, într-un singur loc. Astfel pot naviga fără efort în opțiunile lor pentru a se bucura de experiențe de comunicare mai bogate.

Abilitarea opțiunilor de confidențialitate, protecție totală

Noua interfață Samsung One UI 4 aduce, de asemenea, funcții de confidențialitate și protecție îmbunătățite. Acestea fac mai ușor pentru utilizatori să înțeleagă exact modul în care datele lor sunt utilizate pentru a-și personaliza setările și a oferi o experiență mobilă mai personalizată. Indicatorii avertizează utilizatorii, printre altele, cu privire la utilizarea aplicației camerei și a microfonului. Astfel aceștia pot dezactiva instantaneu permisiunile dacă nu doresc să acorde acces.

Samsung One UI 4 se extinde și cu opțiunile de permisiune ale Android 12, permițând utilizatorilor să își vadă istoricul permisiunilor din ultimele șapte zile, nu doar din ultimele 24 de ore. De asemenea, pot verifica utilizarea curentă a datelor atât a permisiunilor, cât și a aplicațiilor lor.