Samsung One UI 5.0 ar putea face telefoanele Galaxy mai rapide

416
Samsung One UI 5.0 ar putea face telefoanele Galaxy mai rapide
Sursa Foto: androidpolice.com

One UI de la Samsung este, fără îndoială, printre cele mai bune interfețe Android de pe piață. Este plină de funcții și vine cu o mulțime de îmbunătățiri care, în multe privințe, o fac superioară interfeței Android. Totuși, interfața Samsung One UI nu este perfectă, viteza animației încetinind navigarea prin interfața de utilizare. Se pare că gigantul coreean încearcă să abordeze acest lucru în Samsung One UI 5.0.

Potrivit AndroidPolice, interfața Samsung One UI 5.0 bazată pe Android 13 se va concentra pe a face navigarea UI mai rapidă prin optimizarea și accelerarea animațiilor. Nu respinge această schimbare ca fiind lipsită de importanță, deoarece va avea un impact semnificativ asupra utilizării zilnice. Compania a optimizat puternic One UI pentru a oferi performanțe fluide pe dispozitivele sale, dar animațiile lente ruinează această experiență.

Samsung One UI 5.0 va aduce animații mai fluide

Animațiile în interfața One UI 4.1 sunt totuși destul de lente, acest lucru este vizibil în special pe dispozitivele Samsung din noua generație, cu afișaje cu rată ridicată de reîmprospătare de 120 Hz. Dacă dețineți un telefon Samsung, puteți accelera animațiile sistemului din meniul ascuns pentru dezvoltatori și puteți observa imediat cum se va simți telefonul mai rapid de utilizat.

Nu se știe ce alte îmbunătățiri va include viitoarea interfață Samsung One UI 5.0 în afară de animațiile mai rapide. Deoarece se va baza pe Android 13, așteptați-vă să vină cu funcții introduse ca parte a actualizării sistemului de operare. Ne gândim la setările de limbă pentru fiecare aplicație; modificări ale interfeței de utilizare; un nou selector de fotografii; și un mod mai bun pentru ecran împărțit.

UI – User Interface sau Interfața cu Utilizatorul. Este spațiul în care au loc interacțiunile dintre oameni și mașini. Termenul este cel mai mult folosit în contextul sistemelor informatice (personale) și al dispozitivelor electronice.

Interfața One UI 5.0 ar trebui fie lansată pentru telefoanele emblematice până în octombrie/noiembrie și apoi pe celelalte dispozitive Samsung. Există zvonuri că Samsung ar deschide programul One UI 5.0 beta mai devreme decât de obicei anul acesta. Chiar și atunci, un anunț oficial cu privire la interfață ar trebui să vină la conferința anuală a dezvoltatorilor a companiei din octombrie, așa cum a fost cazul în anii precedenți.

Cu toate acestea, înainte ca Samsung One UI 5.0 să fie lansată, compania ar trebui să lanseze One UI 4.1.1 pentru dispozitivele eligible. Sunt informații că această interfață Samsung One UI 4.1.1 va debuta pe Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4 în august anul acesta.