Interfața Samsung One UI 6.1.1 va aduce caracteristica AI Draw

56
AI Draw One UI 6.1.1
Sursă foto: SammyFans

Seria Galaxy S24 a adus mai multe funcții de inteligență artificială grupate în suita Galaxy AI. Unele dintre aceste funcții au fost apoi lansate pe telefoanele de ultimă generație mai vechi cu actualizarea One UI 6.1. Acum sunt informații că Samsung va introduce o funcție de asistență la desen alimentată de AI cu Galaxy Z Fold 6. Această funcție AI Draw ar putea fi lansată pe mai multe dispozitive Galaxy mai vechi cu interfața One UI 6.1.1.

Interfața Samsung One UI 6.1.1 cu noi funcții AI va fi lansată azi cu ocazia Galaxy Unpacked 2024 Paris. Înainte de megaevenimentul Samsung de astăzi, am aflat că AI Draw va fi cea mai interesantă caracteristică One UI 6.1.1. În primul rând de aceasta va beneficia Galaxy Z Fold 6, dar și alte telefoane și tablete Galaxy care suportă un S Pen.

Potrivit tipsterului Ice Universe, AI Draw va fi cea mai interesantă caracteristică adusă de interfața One UI 6.1.1. Potrivit SammyFans, Ice Universe a menționat în mod special că Galaxy Z Fold 6 va fi beneficiarul, sugerând că ar fi o funcție alimentată de S Pen. În afară de numele caracteristicii, Universul de Ghiață nu a adăugat alte informații.

Mai multe funcții Galaxy AI sunt setate să debuteze cu One UI 6.1.1. Aceste funcționalități vor ajunge apoi, printr-o actualizare, pe unele modele mai vechi, inclusiv Galaxy S24, Galaxy S24+ și Galaxy S24 Ultra. Este de așteptat ca funcția AI Draw să fie limitată la telefoanele Galaxy care acceptă stiloul S Pen.

„Salvator Mundi – Mântuitorul lumii” de Leonardo Da Vinci, este cel mai scump tablou din lume. Pictura lui Da Vinci a fost vândută de casa de licitații Christie’s din New York la 15 noiembrie 2017 pentru suma de 450,3 milioane de dolari.

AI Draw sau desen asistat de AI, poate permite utilizatorilor să facă desene, schițe sau picturi cu puterea inteligenței artificiale. În cadrul acestuia este de așteptat să fie oferit un creator de stickere personalizate. AI ar face, de asemenea, mai ușor și mai convenabil să desenați forme și linii drepte, ceea ce nu este chiar ușor cu S Pen-ul.

Multe instrumente de desen asistate de IA sunt deja disponibile pe piață. Puteți începe cu o schiță sau o idee, iar AI vă ajută să o perfecționați sau să o completați. Este un avantaj pentru cei fără cunoștințe profesionale de desen, dar doresc să utilizeze și să învețe prin AI Draw.