Samsung a anunțat din greșeală One UI 6 beta pentru seria Galaxy S23

274
One UI 6 beta pentru seria Galaxy S23
Sursa foto: via notebookcheck.net

Pe site-ul oficial Samsung Germania a apărut anunțul că One UI 6 beta va debuta pe seria Galaxy S23 în Germania. Postarea nu părea să detalieze multe modificări cu One UI 6, așa că este posibil să nu fi fost încă gata să fie publicată, deoarece Samsung nu a finalizat detaliile actualizării. Postarea a fost apoi ștearsă în scurt timp. Cu toate acestea, a indicat că programul beta va începe pentru seria Galaxy S23 în SUA, Coreea și Germania.

Se pare că Samsung se pregătește să deschidă testarea publică pentru One UI 6, actualizare bazată pe Android 14. Deși Samsung și-a șters comunicatul de presă, a confirmat că One UI 6 beta va fi disponibil în curând pe mai multe piețe. Programul One UI 6 beta va debuta cu Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra, potrivit Notebookkheck.

One UI 6 beta aproape de lansare pentru seria Galaxy S23

Samsung Germania a oferit și unele detalii inițiale despre One UI 6, următoarea actualizare majoră care va ajunge în smartphone-urile și tabletele compatibile. Ca întotdeauna, Samsung va găzdui mai întâi o campanie publică beta, pe care Samsung Germania a anunțat-o printr-un comunicat de presă. Aparent, site-ul oficial Samsung a sărit calul, pentru că de atunci a șters comunicatul de presă de pe site-ul său.

În consecință, Samsung va începe următoarea sa campanie One UI Beta cu Galaxy S23, Galaxy S23+ și Galaxy S23 Ultra. Momentan, despre noile pliabile nu sunt informații când vor începe programul beta One UI. Pe baza comunicatului de presă, programul beta va începe în Germania, Coreea și SUA, apoi ajunge pe alte piețe. Ca de obicei, va fi posibil să vă înregistrați pentru programul One UI Beta prin aplicația Samsung Members. Condiția este să deschideți linkul Samsung Members pe un telefon din seria Galaxy S23 într-una dintre țările participante.

Link – vine din engleza, de la termenul „Hyperlink”. Termenul „link” a fost inventat în 1965 de Ted Nelson la începutul Proiectului Xanadu. Nelson a fost inspirat de „As We May Think”, un eseu popular din 1945 al lui Vannevar Bush.

În plus, comunicatul de presă descrie unele dintre cele mai mari modificări între One UI 5 și One UI 6, cum ar fi o interfață de utilizare revizuită. Pe scurt, Samsung a revizuit panoul Setări rapide, deși nu a adoptat echivalentul pe care îl oferă Google pe Pixel. În prezent, nu este clar când se va deschide One UI 6 beta. Cu toate acestea, publicarea rapidă și eliminarea comunicatului Samsung Germania arată că programul poate debuta în orce moment.