Samsung One UI 6 testată în SUA pe Galaxy S22 și Fold 4

206
Samsung One UI 6 testată pe Galaxy S22 si Fold 4
Sursa foto: androidheadlines.com

One UI 6.0 este o actualizare majoră a platformei pentru software-ul Android personalizat de la Samsung. Bazat pe Android 14, Samsung One UI 6.0 va aduce o serie de funcții noi și alte îmbunătățiri funcționale. Compania a testat intern actualizarea mare One UI de peste o lună. În această perioadă, au fost observate versiuni de testare pentru versiunile internaționale ale seriei Galaxy S23, Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4. Aceste trei ar trebui să fie primele care vor primi actualizări beta și actualizările stabile.

Samsung testează actualizarea One UI 6.0 pentru versiunile din SUA ale modelului Galaxy S22 și Galaxy Z Fold 4. Testarea internă a început recent, iar compania se pregătește să lanseze programe beta publice luna viitoare. Potrivit informațiilor, actualizarea stabilă One UI, care aduce Android 14, ar trebui să sosească în octombrie.

Galaxy S22 și Galaxy Z Fold 4 testate în SUA cu interfața Samsung One UI 6.0

Utilizatorul Twitter @theonecid a descoperit că testele interne ale Samsung One UI 6.0 sunt în curs de desfășurare pentru versiunile americane ale modelelor Galaxy S22 și Galaxy Z Fold 4. Cea mai recentă versiune de testare pentru prima are versiunea de firmware S908USQU2DWF1 (Galaxy S22+), în timp ce pe Fold F936USQU3DWF8.

Ca de obicei, aceste observații nu ne oferă informații concrete despre One UI 6.0 sau programul beta planificat de Samsung. Dar sugerează o lansare publică foarte aproape a primei versiuni beta. Compania ar putea începe în curând să testeze actualizarea pentru versiunile din SUA ale seriei Galaxy S23, dar și pe alte dispozitive. Cele mai recente flagship-uri vor primi probabil mai întâi actualizarea interfața Samsung One UI 6.0 beta. Asemenea lui Galaxy S22 și Fold 4, și Galaxy Z Flip 4 ar putea urma curând, potrivit AndroidHeadlines.

AndroidHeadlines, fondat în 2010, este una dintre cele mai importante surse de știri Android. Are sediul în Los Angeles, California. Oferă informații, analize, recenzii și opinii despre produse Android precum telefoane, tablete și alte dispozitive.

În ceea ce privește actualizarea stabilă One UI 6.0, ne așteptăm ca Samsung să înceapă lansarea în octombrie. Anul trecut, seria Galaxy S22 a primit actualizarea stabilă One UI 5.0 la sfârșitul lunii octombrie. O lansare mai amplă pentru alte modele nu a început însă decât după câteva zile în noiembrie.

Gigantul high-tech sud-coreean s-ar putea descurca ceva mai bine în acest an. Această afirmație se bazează pe programul beta. Testarea beta de anul trecut a început la începutul lunii august. One UI 4.0 beta din anul precedent a început la mijlocul lunii septembrie.