Aplicația Samsung One UI a atins 1 miliard de instalări pe Play Store

1350
Sursa Foto: via androidpolice.com

În lume există nenumărate dispozitive Android – până la urmă este cel mai mare sistem de operare din lume. Desigur, unele aplicații din Play Store au acumulat o mulțime de descărcări. Clubul de miliarde de descărcări include printre altele Google Calendar, Microsoft Word și Snapchat. Acum, puteți adăuga și ecranul de pornire Samsung launcher One UI la această listă.

O interfață de utilizare vă ajută să vă concentrați asupra a ceea ce contează pentru dvs. Dacă hardware-ul și software-ul lucrează împreună în armonie, vedeți doar ceea ce aveți nevoie. One UI este o interfață software concepută de Samsung pentru a fi eficientiza în continuare telefoanele sale cu optimizări specifice pentru a ușura utilizarea cu o singură mână a smartphone-urilor cu ecrane mari. De asemenea, este concepută pentru a fi mai reconfortantă vizual. Pentru a oferi mai multă claritate, unele elemente ale interfeței de utilizator sunt adaptate culorilor care se bazează pe culoarea telefonului

Samsung One UI a depășit un miliard de descărcări

Samsung Experience a făcut un mare pas înainte cu One UI. Aceasta vă aduce un aspect simplu al ecranului, cu pictograme aranjate ordonat, precum ecranul de Acasă și Aplicații. Acestea se potrivesc perfect pe dispozitivele Galaxy, acum telefoanele Samsung sunt mai intuitive și mai inteligente. One UI are un aspect mai plăcut, care îmbină elementele familiare cu cele noi.

Toate telefoanele Samsung actuale sunt dotate cu ecranul de pornire One UI. Listarea Play Store permite companiei Samsung să actualizeze dispozitivele cu funcții noi (folosește și propriul său magazin de aplicații Galaxy Store în unele țări). În timp ce listarea este în prezent etichetată drept „One UI”, pagina Play Store pre-datează interfața și branding-ul curent al Samsung. Aplicația acumulează foarte multe descărcări începând cu 2012, astfel încât punctul de „1 miliard” nu este o măsură a telefoanelor care rulează de fapt pe One UI.

Un miliard de boabe de sare de masă sau de zahăr granulat ar ocupa un volum de aproximativ 2,5 metri cubi. Un miliard de kilograme ar cântări aproximativ 5.525 de avioane Boeing 747-400. În Sistemul internațional de unități (SI), un miliard este notat prin prefixul G (giga).

Cea mai recentă versiune a lansatorului Samsung One UI include funcții specifice pentru Android 9 Pie, incluzând navigarea prin gesturi pe ecran complet și multe altele. Nu este prima aplicație Samsung care a înregistrat 1 miliard de descărcări. Samsung Galery a făcut acest lucru cu ceva timp în urmă, la fel și Samsung Internet Browser sau Samsung Keyboard. La fel ca ecranul de pornire, acestea sunt preîncărcate pe o mulțime de telefoane, conform Android Police.