Acasă Stiri Samsung oprește actualizarea Android 10 pe Galaxy A70, sunt probleme

Samsung oprește actualizarea Android 10 pe Galaxy A70, sunt probleme

Săptămâna trecută, Samsung a început să lanseze actualizarea firmware-ului pentru smartphone-urile Galaxy A70 și Galaxy M31. Android 10 și One UI 2.0 pentru A70 și patch-ul de securitate din aprilie pentru M31. Acum, mai multe informații susțin că Samsung a oprit actualizarea, după ce mai mulți utilizatori s-au plâns că le-a blocat smartphone-ul în timpul procesului de instalare. Conform site-ului Gizbot, compania a oprit actualizările și se pare că investigează cauzei problemei.

Samsung a lansat actualizarea Android 10 și One UI 2.0 la Galaxy A70 pe anumite piețe de câteva zile. Într-un mod similar, compania a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2020 pentru Galaxy M31.

Mai mulți utilizatorii de Galaxy M31 s-au plâns pe Twitter și în aplicația Samsung Members de probleme după lansarea actualizării. Majoritatea utilizatorilor au susținut că noua versiune de actualizare pentru M31, M315FXXU1ATD1 le-a blocat dispozitivul pe ecranul de descărcare.

Probleme la actualizarea lui Galaxy A70

Din câte se pare actualizarea nu afectează toți utilizatorii, dar sunt destule astfel de sesizări. Potrivit utilizatorilor, receptorul se blochează în timpul procesului de instalare al actualizării. Conform informațiilor, compania va lansa curând o nouă actualizare cu patch-ul de securitate pentru Samsung Galaxy M31. Între timp, se presupune că problemele lui Galaxy A70 au fost cauzate de o nepotrivire a hardware-ul cu noul software.

Hardware-ul este partea fizică din care este construit un sistem, un smartphone, care realizează efectiv activitatea. Software se referă la programe pentru calculatoare și telefoane incluzând procedurile lor de aplicare care comandă computerului / telefonului cum să lucreze.

O situație care, pentru cei cu astfel de probleme, necesită un drum la un centrul de service Samsung pentru Galaxy A70. Instalarea lui Android 10 și One UI 2.0 a dus la o neconcordanță între software-ul de pe placa de bază și PCB-ul (Printed Circuit Board) de încărcare. Acest lucru face ca telefonul să creadă că bateria nu este încărcată și îl împiedică să pornească. Nu se știe în acest moment cât de răspândită este problema și în câte țări smartphone-urile acestea sunt afectate.

Sperăm ca Samsung să rezolve în cel mai scurt timp problema. Nu avem informații că acest lucru s-a întâmplat și în România. Cel mai probabil fiind recent lansate actualizările pentru Galaxy A70 și Galaxy M31 nu au ajuns și în România.

Galaxy M31 și Galaxy A70, două excelente smartphone-uri Samsung

Vă reamintim că Samsung Galaxy M31 are cu ecran Super AMOLED de 6,4 inch. Smartphone-ul a fost lansat în februarie anul acesta. Sub capotă, smartphone-ul are procesorul Samsung Exynos 9611, cuplat cu cu 6GB RAM. Smartphone-ul are patru camere foto pe spate cu o cameră principală de 64MP. Este alimentat de o baterie care nu poate fi detașată de 6.000 mAh.

Pe de altă parte, smartphone-ul Samsung Galaxy A70 are un ecran Super AMOLED de 6,7 inch și procesorul Snapdragon 675. Smartphone-ul a fost lansat cu triple-camera la spate, formată din o cameră principală de 32MP acompaniată de una de 8MP și una de 5MP. Frontal are o cameră de 32MP. Are o baterie de 4.500mAh cu suport de încărcare rapidă de 25W.

Stiri

Millie Bobby Brown și BTS promovează noul Samsung Galaxy S20 FE

Samsung Galaxy S20 FE a fost lansat de foarte puțin timp și deja suscită interes, nu numai din partea fanilor Samsung. Pentru...

Galaxy A42 5G ar putea veni cu procesorul Snapdragon 750G

Samsung a prezentat recent noul său smartphone 5G destinat segmentului de gamă medie cu Galaxy A42 5G. Cu toate acestea, compania nu...

Samsung Galaxy Tab Active 3: au apărut prețul și data lansării

În urmă cu mai bine de un an, Samsung a lansat Galaxy Tab Active Pro - o tabletă robustă cu un ecran...

Samsung a început lucrul la Android 11 pentru mai multe telefoane

Potrivit mai multor informații, dezvoltarea Android 11 a început pentru mai multe smartphone-uri premium de la Samsung. Aceste informații provin de la...

Diferențele dintre Exynos 1000 și Snapdragon 875 vor fi foarte mici

Cip-setul Exynos 990 care alimentează seria Galaxy S20 și Galaxy Note 20 a provocat multe controverse în acest an. Așa cum a...

Samsung și KDDI Japonia au demonstrat o tehnologie avansată 5G

Samsung Electronic a declarat că a testat cu succes o tehnologie avansată 5G împreună cu operatorul japonez de telecomunicații KDDI. Cele două...

MWC 2021 Barcelona a fost amânat până la sfârșitul lunii iunie

MWC (Mobile World Congress) este unul dintre cele mai mari evenimente din calendarul mobil. De obicei, se desfășoară la sfârșitul lunii februarie...