Samsung oprește actualizarea Android 10 pe Galaxy A70, sunt probleme

1354
Sursa Foto: gizbot.com

Săptămâna trecută, Samsung a început să lanseze actualizarea firmware-ului pentru smartphone-urile Galaxy A70 și Galaxy M31. Android 10 și One UI 2.0 pentru A70 și patch-ul de securitate din aprilie pentru M31. Acum, mai multe informații susțin că Samsung a oprit actualizarea, după ce mai mulți utilizatori s-au plâns că le-a blocat smartphone-ul în timpul procesului de instalare. Conform site-ului Gizbot, compania a oprit actualizările și se pare că investigează cauzei problemei.

Samsung a lansat actualizarea Android 10 și One UI 2.0 la Galaxy A70 pe anumite piețe de câteva zile. Într-un mod similar, compania a lansat patch-ul de securitate din aprilie 2020 pentru Galaxy M31.

Mai mulți utilizatorii de Galaxy M31 s-au plâns pe Twitter și în aplicația Samsung Members de probleme după lansarea actualizării. Majoritatea utilizatorilor au susținut că noua versiune de actualizare pentru M31, M315FXXU1ATD1 le-a blocat dispozitivul pe ecranul de descărcare.

Probleme la actualizarea lui Galaxy A70

Din câte se pare actualizarea nu afectează toți utilizatorii, dar sunt destule astfel de sesizări. Potrivit utilizatorilor, receptorul se blochează în timpul procesului de instalare al actualizării. Conform informațiilor, compania va lansa curând o nouă actualizare cu patch-ul de securitate pentru Samsung Galaxy M31. Între timp, se presupune că problemele lui Galaxy A70 au fost cauzate de o nepotrivire a hardware-ul cu noul software.

Hardware-ul este partea fizică din care este construit un sistem, un smartphone, care realizează efectiv activitatea. Software se referă la programe pentru calculatoare și telefoane incluzând procedurile lor de aplicare care comandă computerului / telefonului cum să lucreze.

O situație care, pentru cei cu astfel de probleme, necesită un drum la un centrul de service Samsung pentru Galaxy A70. Instalarea lui Android 10 și One UI 2.0 a dus la o neconcordanță între software-ul de pe placa de bază și PCB-ul (Printed Circuit Board) de încărcare. Acest lucru face ca telefonul să creadă că bateria nu este încărcată și îl împiedică să pornească. Nu se știe în acest moment cât de răspândită este problema și în câte țări smartphone-urile acestea sunt afectate.

Sperăm ca Samsung să rezolve în cel mai scurt timp problema. Nu avem informații că acest lucru s-a întâmplat și în România. Cel mai probabil fiind recent lansate actualizările pentru Galaxy A70 și Galaxy M31 nu au ajuns și în România.

Galaxy M31 și Galaxy A70, două excelente smartphone-uri Samsung

Vă reamintim că Samsung Galaxy M31 are cu ecran Super AMOLED de 6,4 inch. Smartphone-ul a fost lansat în februarie anul acesta. Sub capotă, smartphone-ul are procesorul Samsung Exynos 9611, cuplat cu cu 6GB RAM. Smartphone-ul are patru camere foto pe spate cu o cameră principală de 64MP. Este alimentat de o baterie care nu poate fi detașată de 6.000 mAh.

Pe de altă parte, smartphone-ul Samsung Galaxy A70 are un ecran Super AMOLED de 6,7 inch și procesorul Snapdragon 675. Smartphone-ul a fost lansat cu triple-camera la spate, formată din o cameră principală de 32MP acompaniată de una de 8MP și una de 5MP. Frontal are o cameră de 32MP. Are o baterie de 4.500mAh cu suport de încărcare rapidă de 25W.