Samsung oprește actualizarea One UI 3.0 pentru telefoanele mai vechi

573
Sursa Foto: via phonearena.com

Samsung oprește actualizarea la One UI 3.0 pentru flagship-urile mai vechi din cauza problemelor de descărcare a bateriei. Samsung a lansat deja actualizarea One UI 3.0 beta la Galaxy S20 și Note 20 la începutul acestei luni. Compania a început să actualizeze modelele de vârf ale generației mai vechi precum seria Galaxy Note 10 și Galaxy S10, dar se pare că există o problemă cu aceste dispozitive.

Conform Phone Arena, potrivit unei postări pe site-ul comunității Samsung reperată de Tizenhelp, compania coreeană a oprit lansarea actualizării cu interfața Samsung One UI pentru a „stabiliza erorile care au apărut de la lansarea beta pe seria Galaxy Note 10”.

Actualizarea One UI 3.0 pentru flagship-urile mai vechi oprită

Utilizatorii de pe paginile comunității Samsung au raportat că „erorile” se manifestă în principal prin  descărcarea bateriei. Acest lucru a fost observat de mai mulți utilizatori ai smartphone-urilor Galaxy Note 10 și Note 10+ după actualizare. Unii utilizatori ai seriei Note 10 raportează, de asemenea, blocarea aplicațiilor și instabilitatea generală a sistemului. Această actualizare beta nu este disponibilă în România.

În acest sens actualizarea beta pentru Galaxy S10, Galaxy S10+, Galaxy S10e, Galaxy Z Flip, Galaxy Fold 2 și variantele lor 5G sunt acum amânată pe termen nelimitat. Nu este clar dacă aceste probleme vor modifica lansarea oficială a One UI 3.0 așa cum a fost planificată. Vedeți pe iLoveSamsung ce dispozitive vor primi One UI 3.0.

Programul beta, oferă în general utilizatorilor acces anticipat la versiunile de test pentru un viitor software / sistem de operare. Practic, este noul sistem de operare / software care înainte de a fi lansat oficial se testează, pentru a vedea cum răspund la utilizare noile caracteristici.

Cum erorile afectează doar flagship-urile mai vechi presupunem că seriile S20 și Note 20 vor primi noul software la timp. Este posibil ca telefoanele Samsung mai vechi să aștepte mai mult. Deocamdată Samsung nu a făcut nicio referire la acest lucru.