Samsung „Over the Horizon 2022 Produced by SUGA of BTS”

331

O interpretare complet nouă a „Over the Horizon” de la SUGA a fost lansată de Samsung. „Over the Horizon 2022 Produced by SUGA of BTS” este disponibil pentru a fi ascultat pe canalele sociale ale Samsung Electronics. După marele succes al primului său remix la Galaxy Unpacked de anul trecut SUGA revine. Compozitorul și producătorul de discuri sud-coreean a dat o tentă optimistă și pozitivă temei muzicale marca Samsung „Over the Horizon” pentru 2022.

De la lansarea lui Samsung Galaxy S2 în 2011, când „Over the Horizon” a fost lansat pentru prima dată, Samsung a colaborat cu diferiți artiști pentru a-și reimagina tema muzicală și pentru a crea un sunet care îi motivează pe oameni să-și provoace limitele. Cunoscut la nivel mondial pentru capacitatea sa de a produce discuri, SUGA este primul artist care a remixat piesa de două ori. SUGA a produs acum o piesă și pentru Galaxy Z Fold 4 și Galaxy Z Flip 4.

„Over the Horizon 2022 Produced by SUGA of BTS”

Scopul SUGA când lucra la „Over the Horizon 2022 Produced by SUGA of BTS” a fost unul încărcat de optimism. Vrea să încurajeze oamenii să aștepte un viitor luminos și să se gândească la ce entuziasm îi așteaptă „la orizont”. Astfel noul remix se referă la pozitivitate și luminozitate, potrivit Samsung Newsroom. A fost compus astfel încât, atunci când oamenii îl aud, să se simtă plini de speranță și optimiști.

SUGA (Min Yoon-gi), este născut pe 9 martie 1993. Este un rapper, compozitor și producător de discuri sud-coreean. A debutat ca membru al trupei sud-coreene BTS în 2013. SUGA scrie, compune, aranjează, mixează și masterizează muzica sa.

De la originile sale ca ton de apel cu temă rock, versiunile actualizate Over the Horizon au evoluat permanent. Au fost o varietate de tonuri unice pe tema originală, inclusiv new age, pop orchestral sau jazz fusion. La fel ca ecosistemul Galaxy, „Over the Horizon” este actualizat anual pentru a reflecta ce se întâmplă în lume. Samsung colaborează cu diverși artiști pentru a remixa tema care să reflecte spiritul și filozofia Galaxy.

Acum Samsung a invitat pe SUGA pentru a crea o versiune complet nouă și un videoclip muzical pentru „Over the Horizon 2022 Produs de SUGA de la BTS”. În plus, „Over the Horizon 2022 Produced by SUGA of BTS” va fi disponibil ca ton de apel printr-o viitoare actualizare software pe dispozitivele Galaxy. Disponibilitatea tonurilor de apel poate varia în funcție de regiune și model.