Samsung partener oficial Qualcomm pentru Snapdragon Pro Series

174
Samsung partener oficial al Qualcomm pentru Snapdragon Pro Series
Sursa foto: via sammobile.com

Gigantul tehnologic sud-coreean Samsung este partenerul oficial pentru smartphone-uri pentru una dintre cele mai mari ligi de e-sporturi mobile, Snapdragon Pro Series. Qualcomm a anunțat la Snapdragon Summit 2022 din Hawaii că a numit Samsung ca partener de prezentare pentru seria Snapdragon Pro în 2023.

Această colaborare marchează o altă etapă de colaborare între cele două companii. Ca parte a acestei colaborări, concurenții din Snapdragon Pro Series vor folosi smartphone-urile Samsung Galaxy pentru competiții prin Snapdragon Masters în 2024. Snapdragon Pro Series va prezenta branding-ul Samsung în mai multe regiuni pentru competițiile care se vor desfășura în viitor. Amintim aici America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Africa de Nord și zona Asia-Pacific.

Samsung partener oficial pentru Snapdragon Pro Series

Concurenții Snapdragon Pro Series de nivelurile Mobile Challenge și Mobile Masters vor folosi exclusiv dispozitive Samsung Galaxy cu procesoare Snapdragon. Această colaborare va începe de la finala Snapdragon Pro Series Mobile Challenge la DreamHack Valencia. Evenimentul e-sport pentru mobil include competiții în mai multe jocuri foarte populare. De exemplu: Clash of Clans, Asphalt 9 Legends, Brawl Stars, Garena Free Fire, League of Legends: Wild Rift și PUBG Mobile.

Ne angajăm să aducem dispozitive Samsung Galaxy de înaltă performanță alimentate de Snapdragon în mâinile miliardelor de jucători din întreaga lume pentru a promova atât camaraderia, cât și competiția.” A declarat Stephanie Choi, vicepreședinte executiv și Head of Global Marketing la Samsung, potrivit SamMobile.

Clash of Clans este un joc mobil de strategie dezvoltat de Supercell lansat la 2 august 2012. Este disponibil din 2012 pe platforma iOS și din 2013 pe Android. Clash of Clans este aplicația cu cele mai mari încasări în App Store.

Momentan nu există o confirmare cu privire la dispozitivele Samsung Galaxy care vor fi folosite în timpul Snapdragon Pro Series. Totuși, credem că Samsung Galaxy Tab S8 Ultra și Galaxy S22 Ultra ar putea fi văzute în mâinile concurenților. Acest lucru se datorează faptului că ambele dispozitive au procesorul Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 și ecrane cu rată de reîmprospătare ridicată. Aceste lucruri le face unele dintre cele mai performante și mai bune dispozitive din lume pentru jocuri.

Link-urile de pe site vă duc direct la furnizor. Este posibil să primim un mic comision pentru achizițiile făcute folosind link-urile de pe site-ul nostru. Nimic nu se schimbă ca preț pentru tine.