Samsung partener cu PUBG Mobile pentru un turneu global

2583

Samsung a fost partenerul exclusiv de lansare pentru Fortnite pe Android, deși exclusivitatea nu a durat mult timp. Săptămâna trecută, Samsung a anunțat un concurs Fortnite în parteneriat cu popularul Ninja Fortnite. Concursul, care este deschis doar utilizatorilor de Galaxy Note 9 și Galaxy Tab S4 din SUA, promite premii atractive.

Dacă vă aflați în tabăra PUBG (PlayerUnknown’s Battlegrounds), atunci Samsung are ceva pentru voi. Compania a anunțat că va sponsoriza PUBG Mobile Star Challenge (PMSC) – un turneu mondial, a anunțat SamMobile. Jucătorii vor concura pentru un fond de premiere de 600.000 $ și contracte oficiale de streaming. Samsung Electronics nu pare să fie implicat în PUBG Mobile Star Challenge altfel decât în ​​calitate de sponsor. Totuși ne putem aștepta ca gigantul tech să folosească ocazia de a prezenta ce poate face Note 9 în materie de jocuri.

Samsung sponsorizează PUBG Mobile Star Challenge cu premii frumoase

Spre deosebire de concursul Fortnite, PMSC are baremuri mai mari la intrare. Este deschis doar jucătorilor cu mai mult de 1000 de adepți pe platforme de streaming sau social media. Jucătorii care îndeplinesc criteriile de eligibilitate trebuie să se înregistreze ca o echipă de 4 și vor fi judecați după popularitatea și abilitățile lor.

Turneul este deschis echipelor din Europa, America de Nord, America de Sud, China, Coreea / Japonia și restul Asiei. Primele finale regionale sunt stabilite pentru 29-30 septembrie la Kiev, Ucraina. Finala se va disputa la Dubai la sfârșitul anului 2018.

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG ) este un joc online de luptă dezvoltat de PUBG Corporation. Aceasta este o filială a companiei de jocuri video Bluehole. Jocul Battlegrounds este unul dintre cele mai bine vândute din toate timpurile, cu peste cincizeci de milioane vândute pe toate platformele până în iunie 2018.

Concursul va avea loc la nivel regional, după care echipele câștigătoare din cele șase regiuni vor lupta pentru campionatul mondial. Campionul regional va primi 20.000 $, în timp ce locul doi va primi 15.000 $ și, respectiv locul al treilea  10.000 $. Cea mai populară echipă din fiecare regiune va primi și alte câteva premii exclusive.

13 echipe finaliste în regiuni și șapte echipe invitate special vor concura pentru un premiu de 200.000 $. Campionul mondial din finala globală va primi 200.000 $, 100.000 $ pentru cel care se clasează pe locul doi și 50.000 $ pentru câștigătorul celui de-al treilea loc.