Telefonul Samsung cu patru camere poate folosi simultan toate camerele

1077

Samsung este gata să lanseze primul său smartphone cu patru camere pe 11 octombrie. Comania high-tech a finalizat lista furnizorilor de senzori de imagine pentru viitorul său dispozitiv, potrivit noilor informații din țara de origine a firmei Samsung.

Telefonul care se așteaptă să fie lansat ca parte a mărcii Galaxy, va folosi camerele fabricate de compania Samsung Electro-Mechanics. Conform AndroidHeadlines, mai este pe lista de furnizori și MCNEX o altă companie sud-coreeană specializată în imagistică. Sunt informații, despre camera frontală, că aceasta va fi produsă de compania Sony. Tehnologiile interne ale sistemului cu patru camere vor fi fără precedent în industria de telefonie mobilă. Samsung aduce o configurație inovatoare prin care se pot folosi la lucru toate cele patru camere simultan.

Similar cumva cu Samsung Galaxy A7 dar mult mai inovator

Soluția se așteaptă să fie similară cu cea utilizată de Galaxy A7 – primul dispozitiv cu trei camere al companiei Samsung – dar cu adăugarea unui senzor suplimentar și mai multe noutăți tehnologice. În practică, toate cele patru camere vor funcționa simultan, deși pentru anumite fotografii se pot pot folosi mai puține camere.

Aceasta este o abordare fundamental diferită față de modului în care alți producători lucrează în prezent la setări cu mai multe camere. Camerele duble sau triple ale altor producători de telefoane nu sunt utilizate niciodată toate simultan. Samsung are un nou produs, probabil Galaxy A9, care pe 11 octombrie se așteaptă ca acesta să fie prezentat la 4x FUN. Faptul că lansarea va avea loc în Malaezia sugerează că dispozitivul este posibil să nu fie disponibil la nivel global. În schimb, Samsung este foarte probabil să îl aducă pe piețele în curs de dezvoltare. Acolo Xiaomi și OPPO erodează constant cota de piață a companiei Samsung cu prețuri foarte mici.

Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaezia sunt cea mai mare atracție turistică din această țară. Au fost construite în anii 1995-1998. Au fiecare câte 88 de etaje și înălțimea de 452 m. Fiecare turn are peste 300.000 de tone, deoarece sunt construite din beton. Au costat peste un miliard de dolari.

Samsung pare să își țină promisiunea de a-și îmbunătăți performanța și competitivitatea în rândul gamei mid-range. Zilele în care caracteristicile de ultimă oră au ajuns doar pe telefoanele high-end par să se termine. Totuși, gamele Galaxy S și Note continuă să promoveze cele mai bune tehnologii pe care Samsung le oferă.

Gigantul high-tech încearcă acum să reducă diferențele dintre categoriile de produse mobile. Acest lucru reiese și dintr-o recentă informație, publicată și de iLoveSamsung, ce sugerează că firma sud-coreeană intenționează să renunțe treptat la gama mai ieftină Galaxy J.