Samsung Pay aniversează trei ani, iată cât de mult a crescut în acești ani!

925

Samsung sărbătorește cea de-a treia aniversare a sistemului său de plăți Samsung Pay, lansat în Coreea de Sud la 20 august 2015. Pe parcursul celor trei ani, serviciul s-a extins treptat la nivel global și în prezent funcționează pe șase continente și este susținut de mai mult de 2.000 de instituții financiare din 24 de piețe diferite din întreaga lume. În cadrul sărbătorii aniversare, Samsung a anunțat că Samsung Pay este acum oficial și în Africa de Sud, cea mai recentă țară care se alătură grupului.

DJ Koh, președinte și CEO al diviziei IT & Mobile, Samsung Electronics a declarat: „De când am lansat Samsung Pay acum trei ani, ne-am dedicat livrării unei platforme mobile tip portofel, care este simplă, sigură și funcționează aproape oriunde. Ne-am extins disponibilitatea încheind parteneriate strategice pe fiecare piață pentru a satisface nevoile unice ale utilizatorilor lor„.

Recent, Samsung Pay a atins un alt punct de reper – peste 1,3 miliarde de tranzacții încheiate cu succes pe tot globul. Acesta este un număr uriaș care arată că Samsung Pay devine mare, mai ales datorită expansiunii sale treptate în întreaga lume. Dacă vă întrebați de ce apariția serviciilor de plată pare a fi atât de lentă, acest lucru se datorează numeroaselor obstacole și abordării specifice pe care fiecare piață o cere.

Samsung afirmă, de asemenea, că întotdeauna are drept scop o integrare perfectă a serviciului său mobil de plată, în cadrul serviciilor de plată paralele deja existente ale unei țări. Toate acestea necesită timp și compania nu poate pur și simplu să apese un întrerupător și să aducă serviciul peste noapte în aproape orice țară.

Măsurile de securitate ale Samsung Pay se bazează pe tehnologiile Samsung Knox și ARM TrustZone. Plățile trebuie autentificate utilizând identificarea biometrică prin recunoașterea amprentei digitale sau a irisului și tokenizare, un sistem care generează informații virtuale pentru fiecare tranzacție.

Unul dintre principalele motive pentru care Samsung Pay a fost în măsură să se extindă rapid este suportul pentru MST. Tehnologia Magnetic Secure Transmission este ceea ce permite utilizarea serviciului la aproape orice vânzare cu amănuntul pe o piață unde serviciul a fost lansat. Elimină nevoia de terminale speciale NFC, permițând utilizatorilor să plătească cu Samsung Pay oriunde pot plăti deja folosind cardul bancar.

În plus, prin intermediul serviciului PayPal, utilizatorii pot plăti acum offline și curând online prin intermediul serviciului de plată mobil Samsung Pay. Vedeți în articolul din iLoveSamsung tot ce trebuie să știți despre Samsung Pay.

VIAPhoneArena
SURSĂSamMobile