Cu Samsung Pay puteți câștiga un Galaxy Watch Active sau 100€

740
Sursa Foto: via hdblog.it

Samsung a anunțat un nou concurs cu premii care oferă 10 smartwatch-uri Galaxy Watch Active și 100 de vouchere, fiecare în valoare de 100 de euro. Voucherele pot fi utilizate pentru achiziționarea de aplicații de pe Galaxy Store și / sau conținuturi de personalizare de pe Galaxy Themes. Doar, trebuie să efectuați cumpărături cu Samsung Pay.

Acest concurs se adresează oricărei persoane fizice care efectuează cel puțin 5 plăți (orice sumă) folosind același dispozitiv prin intermediul  Samsung Pay ca metodă de plată. Concursul este valabil până în data de 30 octombrie 2019. Acest concurs este valabil doar în Italia. Avem foarte mulți cititori acolo și prin acest articol venim în sprijinul lor și le urăm noroc!

Cu Samsung Pay poți câștiga făcând cumpărături

În perioada concuesului faceți 5 achiziții prin Samsung Pay și puteți câștiga unul dintre cele 10 Galaxy Watch Active sau unul dintre cele 100 de vouchere a 100€ de cheltuit pe Galaxy Store sau Galaxy Themes. Durata concursului este din 16 octombrie 2019 și până în 30 octombrie 2019 ora 23:59:59. Pe 4 noiembrie 2019 va avea loc extragerea câștigătorilor. Dacă sunteți unul dintre norocoșii câștigători, veți primi un e-mail de confirmare la adresa de e-mail a contului dvs. Samsung.

La această dată se vor extrage primele 10 nume ale câștigătorilor de Galaxy Watch Active (model SM-R500NZKAITV Color Black). Va urma extragerea a 100 de nume pentru voucherele de 100 de euro. Voucherul va fi livrat în termen de 1 zi de la notificarea de acceptare prin e-mail, conform HDBlog. În schimb, Galaxy Watch Active va fi livrat la adresa indicată anterior de participant în termen de 180 de zile.

Italia este a treia țară din UE care primește cei mai mulți turiști pe an, Roma fiind cel de-al treilea oraș cel mai vizitat. Cu 61 de milioane de locuitori, este a cincea cea mai populată țară din Europa. Italia are a treia cea mai mare economie din zona Euro și a opta din lume după PIB nominal.

La acest concurs poate participa orice persoană fizică din Italia cu vârsta de minim 18 ani la data înscrierii. Tot ce trebuie este să faceți prin Samsung Pay și același dispozitiv, cel puțin 5 plăți reușite, indiferent de sumă. Vedeți pe iLoveSamsung ce este și tot ce trebuie să știți despre sistemul mobil de plată Samsung.

Cum puteți participa la concursul pentru un Galaxy Watch Active și 100€? 

Pentru a vă putea înregistra și participa, doritorii trebuie să se înscrie pe site-ul smasung.com.it, apoi:

  • Accesați sau descărcați aplicația Samsung Pay
  • Accesați secțiunea „Promoții / cupoane” din meniul Samsung Pay
  • Selectați bannerul pentru această competiție
  • Faceți click pe „PARTICIPA”
  • Acceptați regulamentul, după ce ați citit politica de confidențialitate disponibilă în aplicație în secțiunea dedicată acestui concurs
  • Click pe „CONFIRMA”