Samsung Pay Land, creat pentru a promova Samsung Pay în Spania

1087

În timp ce totul se va concentra pe duo-ul S9 la MWC Barcelona, Samsung dorește să folosească această oportunitate și pentru a promova sistemul său mobil de plată Samsung Pay pe scară mai largă în Spania. Mobile World Congress 2018 va începe în data de 26 februarie la Barcelona, ​​Spania. Cu o zi mai devreme tot acolo, la un eveniment special dedicat lor, Samsung va dezvălui oficial pe Galaxy S9 și Galaxy S9+. Nu există nici o îndoială că duo-ul Galaxy S9 va fi cea mai mare atracție de la Barcelona.

Samsung a creat la Barcelona în Spania un spațiu dedicat numit Samsung Pay Land cu locația în Plaza de Catalunya din Barcelona, pentru a promova și mai mult serviciului său de plată mobilă. Samsung Pay Land este conceput ca un parc de distracții de epocă, unde vizitatorii se pot distra și pot achiziționa produse destinate exclusiv acestei ocazii. Samsung Pay Land va fi deschis publicului în perioada 23 februarie – 4 martie.

Pentru ca publicul să poată descoperi noile caracteristici ale serviciului Samsung Pay și avantajele oferite de sistemul de plată în ceea ce privește confortul, rapiditatea și securitatea, vizitatorii vor avea la dispoziție un telefon Galaxy Note 8, Galaxy S8 sau Galaxy S8+ configurat cu carduri bancare și carduri de loialitate, astfel încât participanții să poată experimenta plata prin intermediul telefonului mobil și Samsung Pay. Personalul specializat al firmei Samsung va explica, de asemenea, publicului despre modul de configurare a serviciului Samsung Pay, adăugarea de carduri de loialitate, acumularea de puncte, câștigarea de recompense de la Samsung etc. Personalul va asista pe cei care doresc să-și activeze Samsung Pay pe telefoane lor compatibile cu Samsung Pay.

Prin intermediul tehnologiei NFC, Samsung Pay oferă consumatorilor o modalitate de a plăti comercianților, care au un cititor de cartele, doar prin apropierea telefonului mobil de cititorul de carduri.

Samsung Pay este acum asociat cu peste 50 de mărci de carduri de plată și peste 130 de tipuri diferite de carduri de loialitate. Samsung Pay a fost premiat și recunoscut în multe țări datorită sistemului său de siguranță. Măsurile de securitate Samsung Pay sunt bazate pe tehnologii Samsung Knox și ARM TrustZone, considerate cele mai sigure sisteme în acest domeniu.

Samsung Spania a fost destul de agresivă în marketingul Samsung Pay până acum. Echipa publică frecvent comunicate de presă care detaliază noi caracteristici și sărbătorește fiecare reper, ca număr de utilizatori, ai Samsung Pay în Spania. Eforturile au fost răsplătite și Samsung Pay a devenit cel mai utilizat serviciu de plată mobilă din țară cu peste 100 de milioane de tranzacții în Spania. Numai anul trecut, serviciul a fost utilizat pentru mai mult de două milioane de tranzacții în Spania, acest sistem de plată fiind lansat în iulie 2017.

SURSĂSamMobile