Samsung va extinde Samsung Pay pe mai multe piețe anul viitor

1454
Sursa Foto: via SamMobile.com

Gigantul tech sud-coreean a extins treptat disponibilitatea serviciului său mobil de plată Samsung Pay în mai multe țări de pe glob. Serviciul mobil de plată Samsung a fost lansat pentru prima dată în august 2015. Cu toate acestea, compania a fost destul de lentă în aducerea serviciului de plată pe noi piețe în ultimul an. Serviciul mobil Samsung a fost lansat pe o singură piață nouă în 2019.

Recent, colegii noștri de la site-ul olandez SamMobile au contactat compania Samsung pentru un a explica această situație. Conform declarației primită de la Samsung, serviciul mobil de plată Samsung Pay va fi fi extins pe mai multe piețe în anul 2020.

Samsung Pay pe mai mult piețe începând cu 2020

A scris și noi pe site că serviciul mobil Samsung a fost lansat anul acesta doar în Indonezia. Din câte se pare, în loc să extindă serviciul și mai mult serviciul în 2019, compania a preferat să adauge funcționalități suplimentare la Samsung Pay.

Iată ce a declarat Samsung pentru SamMobile: „Samsung s-a angajat să ofere cea mai bună experiență de plată mobilă posibilă. A făcut tot posibilul pentru ca serviciul mobil de plată Samsung să fie mai convenabil pentru consumatorii care plătească bunurile și serviciile cu un dispozitiv mobil. În acest an ne-am concentrat pe îmbunătățirea experienței consumatorilor cu noi și avansate caracteristici prin colaborarea cu partenerii locali.”

Fără a închide ușa pe noi piețe pentru Samsung Pay, compania a mai adăugat. „Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe detalii despre experiența îmbunătățită și disponibilitatea suplimentară a pieței în anul următor.”

În 1999 Telenor și Ericsson au oferit un „portofel mobil” care le permitea utilizatorilor să cumpere bilete de film prin telefoanele lor. În 2014 Apple anunță lansarea Apple Pay. În 2015 Samsung Pay este lansat, permițând utilizatorilor să plătească prin smartphone-uri, tablete sau smartwatch-uri.

Unele dintre noile funcții primite de serviciul mobil în 2019 includ capacitatea de a efectua transferuri internaționale. De asemenea integrarea îmbunătățită a portofelului pentru terțe părți și cardul preplătit virtual au fost introduse în 2019. Tot în acest an a fost lansat un POS Samsung pentru a permite proprietarilor de afaceri mici să își transforme telefoanele compatibile Samsung Pay în terminale de plată.

Sperăm ca anul viitor serviciul mobil de plată Samsung să ajungă și în România

Toate aceste adăugări de funcții au îmbunătățit semnificativ experiența utilizatorilor. Cu toate acestea, există încă o mulțime de oameni care doresc ca Samsung să își aducă serviciul de plăți mobile pe piața lor. Sperăm că Samsung Pay va fi extins în mai multe țări în anul următor.

Am fost întrebați de mai multe ori de către cititorii noștri când va lansa compania sud-coreeană serviciul Samsung Pay și în România. Cu toate eforturile noastre nu am primit un răspuns concret la această întrebare. Acum cu extinderea serviciului mobil de plată de anul viitor sperăm ca el să fie disponibil și în România. Vedeți pe iLoveSamsung tot ce trebuie să știți despre Samsung Pay.