Samsung lansează Samsung Pay în parteneriat cu Sberbank

1623

Samsung Electronics a anunțat un nou parteneriat Samsung Pay cu Sberbank. Începând cu 8 noiembrie, clienții Sberbank cu carduri de credit sau de debit Mastercard, le pot înregistra pentru a fi utilizate cu Samsung Pay.

Sberbank este cea mai mare bancă din Rusia, și controlează circa o treime din activele bancare din această țară. Banca are cea mai mare rețea din Rusia, formată din aproximativ 17.000 de birouri și unități de afaceri. Rețeaua externă a băncii este formată din banci subsidiare, filiale și reprezentanțe în Marea Britanie, SUA, Europa Centrală și de Est, India, China, Turcia. Peste 135 de milioane de oameni și 4 milioane de companii din peste 20 de țări sunt clienți Sberbank.

Cu noul parteneriat, Samsung Pay este acum disponibil cu șapte bănci majore, inclusiv Alfa Bank SA, VTB 24 OJSC, Reiffeisen Bank SA, Standard Bank SA și Yandex LLC.

Dl. Arkadiy Graf, șeful de la Samsung Mobile Rusia, a declarat, „Începând cu 28 septembrie Samsung Pay a oferit utilizatorilor noștri ruși o metodă de plată simplă și sigură, care poate fi utilizată oriunde pot fi folosite cardurile de plată. Suntem încântați să vă anunțăm disponibilitatea Samsung Pay pentru clienții Sberbank. Prin acest parteneriat, Samsung Pay, acoperă acum 65% din totalul conturilor bancare private din Rusia și 80% din populația urbană a țării. „

Dl Alexander Torbakhov, vicepreședinte al Consiliului de Sberbank, a declarat: „Foarte curând cărțile de credit vor deveni o relicvă a trecutului. Smartphone-urile și ceasurile inteligente, care permit utilizatorilor să plătească rapid și în condiții de siguranță vor fi utilizate în număr foarte mare. Acum, clienții Sberbank pot utiliza serviciul Samsung Pay, să facă plăți cu o singură atingere a smartphone-ului, peste tot unde cardurile de plată sunt acceptate „.

Mai mult decât un serviciu de plată, Samsung Pay foloseste trei niveluri de securitate, pentru a permite plăți sigure – autentificare cu amprentă digitală, Samsung Knox și platforma de securitate Samsung.

SURSĂSamsung News