Samsung Pay folosit la plăți în sistemul de transport din New York City

847

În New York utilizatorii transportului în comun, metrou și autobuz, vor putea în cele din urmă să utilizeze Samsung Pay. Călătoriile cu aceste mijloace de transport vor putea fi plătite folosind serviciul de plăți mobile Samsung. Compania Samsung a confirmat faptul că Samsung Pay suportă noul sistem de plăți OMNY sau One Metro New York din New York.

Metropolitan Transit Authority (MTA) lansează plăți fără contact, inițial pentru anumite trasee de metrou și stații și linii de autobuz. Planul agenției MTA, numit One Metro New York, sau OMNY a debutat din data de 31 mai. Acest lucru înseamnă că navetiștii vor putea să treacă prin turnicheții de intrare la metrou plătind cu Samsung Pay. Conform MTA sistemul OMNY se va extinde în viitor la nivelul întregii rețele de metrou și autobuz.

Samsung Pay face transportul public în New York mult mai ușor

Noul sistem de plăți OMNY al MTA din New York nu permite doar plăți mobile pentru Samsung Pay. Același privilegiu este extins și la serviciile rivale precum Google Pay și Apple Pay. Chiar și serviciul de plată Fitbit îl susține. Acest lucru nu este o facilitate pentru Samsung Pay, dar este bine de știut că serviciul de plăți mobil Samsung beneficiază de încrederea companiilor de transport și administrației locale în același timp cu celelalte servicii de plată mobile.

Introducerea acestor servicii de plată elimină necesitatea ca newyork-ezii să aibă la ei un card MetroCard sau să aștepte la rând să cumpere un nou card dacă l-au uitat acasă. MetroCard-urile existente vor funcționa în continuare. Călătorii pot folosi acum fără probleme Samsung Pay la turnicheții de intrare la metrou sau terminalul de autobuz pentru a plăti. Tariful rămâne același. Aceasta va funcționa pe toate telefoanele ce suportă serviciul mobil Samsung – începând cu Samsung Galaxy S6 până la Galaxy S10. Samsung Pay este disponibil și pe Gear S2, S3, Gear Fit 2, Gear Sport, Galaxy Watch și Galaxy Watch Active.

New York este cel mai populat oraș din Statele Unite ale Americii, are statutul de cel mai mare oraș al Statelor Unite încă din 1790. Are o populație de peste 8,5 milioane de locuitori. Zona metropolitană New York are aproape 21 de milioane de locuitori. Orașul a fost înființat în 1624 de coloniști olandezi.

Deocamdată, OMNY este disponibil numai la liniile de metrou 4, 5, 6 între Grand Central Station din Manhattan și Brooklyn Atlantic Avenue-Barclays Center, precum și la autobuzele Staten Island. Din nou, Samsung Pay se poate utiliza alături de alte sisteme de plată, inclusiv Apple Pay, Google Pay și Fitbit Pay. De asemenea, va funcționa cu carduri de credit și de debit fără contact.

Samsung Pay este protejat de Samsung Knox

Serviciul mobil de plată Samsung este pe milioane de dispozitive Samsung Galaxy, pe mai mult de 24 de piețe de pe șase continente din întreaga lume. Puteți afla tot ce trebuie să știți despre Samsung Pay de pagina noastră din iLoveSamsung. Serviciul mobil de plată Samsung suportă în prezent peste 2.000 de bănci și uniuni de credit și este acceptat de mii de comercianți.

Acest lucru se datorează faptului că serviciul Samsung funcționează aproape oriunde puteți atinge sau glisa un card. Acesta va funcționa practic oriunde se accepta plăți fără contact sau cu cititor cu bandă magnetică. Acest lucru îl face cel mai convenabil serviciu pentru plăți mobile de pe piață. Și este sigur, Samsung Pay poate fi deschis doar de dvs. și este protejat de Samsung Knox.