Samsung Pay celebrează trei ani în Brazilia, succes incontestabil

718
Sursa Foto: Samsung Global Newsroom

Samsung Pay, serviciul mobil de plată al gigantului high-tech a fost un pionier pe piața din Brazilia. Simplu, sigur și ușor de folosit, este acceptat în peste 90% din unitățile fizice de vânzare cu amănuntul din Brazilia. Acum Samsung Pay a sărbătorit trei ani de prezență în această țară sud-americană.

Rezultatele excelente din ultimele 12 luni indică o creștere de peste 50% și o creștere cu mai mult de 100% a cardurilor înregistrate. În plus, numărul lunar de utilizatori activi a crescut cu 80%, iar numărul tranzacțiilor a crescut cu mai mult de 260% în aceeași perioadă. Sunt cifre care vorbesc de la sine despre succesul lui Samsung Pay pe piața braziliană.

Samsung Pay compatibil cu peste 30 de smartphone-uri Samsung

În prezent, Samsung Pay este compatibil cu peste 30 de smartphone-uri Samsung și mai multe smartwatch-uri. Amintim aici Galaxy S10, Galaxy S9 și S9+, Galaxy S8 și S8+, Galaxy Note 8 și Galaxy Note 9. Sunt compatibile mai multe telefoane din seria Galaxy A (2017, 2018 și 2019). În plus, smartwatch-urile Galaxy Watch Active și Galaxy Watch (ambele numai cu NFC), Gear S3 Frontier/Classic și Gear Sport (numai cu tehnologia NFC) sunt, de asemenea, compatibile cu sistemul de plată Samsung.

Încercăm mereu să înțelegem ce nevoi au și ce vor consumatorii, în servicii, în produse, pentru a le oferi noi experiențe. Samsung Pay a venit pentru a satisface cererile consumatorilor pentru sporirea securității și simplității în industria de plăți mobile„. A spus Paulo César do Nascimento, Senior Manager Samsung Pay Brazilia, conform NewsSamsung.

Samsung are în Brazilia două unități capabile de o producție de peste 12 milioane de telefoane. În 2014 bandiții au atacat o fabrică Samsung din apropiere de Sao Paulo. Au luat muncitorii ostateci și au furat câteva camioane de smartphone-uri, tablete și computere de tip notebook, în valoare de peste 36 milioane $.

Samsung Pay are NFC și MST, pentru majoritatea terminalelor de plată

În 2016, Samsung lansat serviciul mobil de plată în Brazilia pentru a oferi utilizatorilor un nou mod de a efectua tranzacții. Datorită tehnologiilor NFC (Near Field Communication) și MST (Magnetic Secure Transmission), utilizatorii pot plăti la orice terminal de plată. Peste 90 % din magazinele fizice din Brazilia acceptă sistemul mobil de plată Samsung. Este compatibil cu majoritatea terminalelor de plată noi și cele existente, permițând utilizatorilor să efectueze plăți cu un smartphone sau smartwatch compatibil, practic oriunde în Brazilia.

Sistemul mobil de plată Samsung este disponibil la nivel global în 26 de state și este în extindere permanentă. Se pot face plăți cu Samsung Pay, la taxi în Emiratele Arabe Unite sau la metrou în Statele Unite.