Samsung Pay va integra serviciul PayPal în Statele Unite

1054

Acum, după aproape nouă luni de când Samsung a anunțat pentru prima oară integrarea PayPal în Samsung Pay, se pare că acest lucru este foarte aproape să se întâmple. În cele din urmă utilizatorii de Samsung Pay din Statele Unite vor beneficia de acest lucru. Se pare că Samsung a avut nevoie de aproape un an pentru a face opțiunea disponibilă pentru utilizatorii serviciului său de plată mobilă.

Din păcate, niciuna dintre cele două companii nu a spus nimic despre momentul în care PayPal va fi disponibil pentru Samsung Pay. Samsung și PayPal au anunțat anul trecut un parteneriat pentru a oferi utilizatorilor de PayPal din Statele Unite opțiunea de a efectua plăți prin Samsung Pay.

Samsung Pay este una dintre cele mai populare soluții de plată mobilă, deoarece utilizează MST pentru a simula banda magnetică a cardurilor de credit fizice, permițând ca serviciul să fie acceptat în aproape orice magazin. Banca dvs. și cardul de credit trebuie să accepte serviciul Samsung Pay și totuși sprijinul pentru servicii precum PayPal lipsește, chiar dacă integrarea a fost anunțată cu câteva luni în urmă.

Asistența PayPal în Samsung Pay vă permite să utilizați soldul și / sau cardul de credit sau de debit conectat la contul dvs. Unii oameni preferă să mențină banii în soldul PayPal în loc de un cont bancar, deci este perfect pentru acei utilizatori care dețin un telefon emblematic Samsung Galaxy și doresc să facă plăți utilizând Samsung Pay.

PayPal în Samsung Pay nu este încă disponibil pentru toți utilizatorii din Statele Unite, dar unii observă că opțiunea a apărut brusc pe telefoanele lor.

În prezent, se pare că PayPal se lansează la Galaxy Note 8 în S.U.A. și ar trebui să se lanseze în curând și la alte dispozitive Samsung Galaxy și în alte țări. Această caracteristică nu a apărut încă pe Galaxy S9, deci este posibil să fie o lansare lentă.

Pentru a adăuga un cont PayPal, puteți selecta pictograma plus de pe ecran. Apoi mergeți în „adăugați card de credit sau de debit” și ar trebui să adăugați PayPal. Dacă telefonul dvs. nu are încă opțiunea PayPal, trebuie să așteptați să ajungă pe telefon.

PayPal este o companie americană de plăți on-line cu sediul în  San José, California, SUA. PayPal are mai mult de 192 de milioane de utilizatori activi în peste 200 de piețe, cu posibilitatea plăților în peste 100 de valute.

SURSĂXdaDevelopers